facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BAO Kitchen

Address: Storgatan 10 , Kungsbacka 434 30, N, SE
City: Kungsbacka
Zip Code: 434 30



related searches: Bao kitchen kungsbacka menu, Bao kitchen kungsbacka reviews
Similar places near
ChopChop Kungsbacka ChopChop Kungsbacka 2 km Detta är mer eller mindre en snabbmatsrestaurang med kinesisk mat. Du beställer via b...
Reviews
Absolut suveränt! Riktigt fräsch god mat. Riktigt bra läge och priser. Återkommer lätt!
Fräsch miljö, maten snyggt presenterad men smakade inte mycket alls. Var en besvikelse...
Väldigt god mat, ändå jag har att anmärka på vad att jag gärna hade haft någon sojasås till bönorna. Väldigt mysig inredning. Verkar vara ett populärt ställe så vi hade tur som fick plats. Personen som jobbade där smörade väldigt mycket för tjejgänget som var där och brydde sig mindre om resten av gästerna. Men det drar inte ner betyget utan tycker mest de var roligt att se.
God asian fusion. Flera olika bowls och buns med grönsaker och annat. Ta ett par av de små hellre än en stor - det är värt att smaka på flera. Härligt krispigt och fräscht, och gott kryddat utan att vara starkt. Min chili veg bowl hade gärna fått vara lite starkare. Bunsen är ett rätt meningslöst bröd, men det ska det väl vara. En bowl är godare. Men varför i hela friden får man en bit menlös minimajs i? Inredningen är lite trist standard, och inte särskilt bekväm. Poppig och störig musik gjorde det inte bättre. Med bekvämare inredning hade det kunnat vara ett bra ställe för middag, men nu lämpar det sig bara för lunch.
Bao kitchen är verkligen ett trevligt och en mysig restaurang för att käka lunch på. De är en härlig stämning när man kommer dit och när man går. Bra val av menyn som de finns mycket att välja mellan
Godaste lunchen i Kungsbacka just nu. Prova deras veg bowl med friterade kimchi knyten, eller salmon bowl med marinerad sashimi. Vattnas i munnen bara jag tänker på dem! Även barnvänligt. Min tvååring älskar att man får "lila ris"!
Toppenmat! Ännu ett bra koncept från en av Kungsbackas krögare som får mig att överraskas av restaurangutbudet i den här lilla staden. Goda, fräscha bowls och dumplings. Liten lokal, men sällan fullt så inget problem. Keep up the good work!
Fräscha Bowls till lunch och en trevlig meny på kvällen. Rekommenderar att ta ett par rätter om ni är där och äter på kvällen.
Jävligt gott, men vill ha mer veganskt/vegetariskt på menyn! Dock finns det redan några rätter.
Så himla god mat! Vi kommer att komma tillbaka
Comment on this business

to add BAO Kitchen map to your website;