facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Baptek

Baptek

About

Vi hjälper er med datorer, bredband, nätverk, backup, säkerhet och mycket mer!



"Din hälsa är allt för oss. Vi är här när du är sjuk och när du vill vara frisk. Här kan du få rådgivning, hämta ut recept, handla egenvård & receptfria läkemedel. På utvalda apotek kan du vaccinera dig, göra hälsokontroller och provtagningar tillsammans med Doktor24. Du kan även lämna överbliven eller gammal medicin hos oss och passa på att hämta ut din beställning från nätet. Som medlem i vår kundklubb får du bonus på allt du handlar och fantastiska erbjudanden och priser. Allt för att du ska må bra."
Address: Kungsgatan 12A, 28531 Markaryd
City: Markaryd
Zip Code: 28531


Reviews
Ursäkta men finns det inga svenskar att anställa??? Blir tokig över dessa utländska personer som är så långsamma och viskar där de talar. Tur att jag kan hämta ut mina recept på andra apotek.
Bästa apoteket man kan besöka tycker jag.
Man känner sig obekväm. Personalen går med besvärande steg mot kassan o ler knappt. Den äldre kvinnan som packar upp varor o sköter kassan ser ut som om hon hellre vill vara någon annanstans. O blänger på en som om man var en tjuv. Den ende som ger god service är mannen bakom receptdisken. Vänlig o alltid med ett leende!!
Extrem lång kö till kassan en vanlig vardagseftermiddag pga låg bemanning. Kassan var obemannad i 9 ! minuter då den lilla personalstyrkan höll på med recept. Kön växte upp till 5-6 kunder innan någon kom. Efter dessa 9 minuter hade man kunnat förvänta sig någorlunda trevlig service, kanske ett fejkat leende i alla fall? Istället hasar sig någon sakta fram till kassan med en blick och attityd som att man är till besvär för att man behagar göra inköp här. Tur att apoteksmonopolet är skrotat.
Kan inget mer än att säga att personalen var trevlig när jag hämtade ut ett recept dock tog lite tid innan jag blev betjänt men det är så det är ibland.
Lägg till här på sidan när ni inte har öppet om Lördagar. Har varit stängt många lördagar.
Dåligt att apoteket inte är öppet på lördagar!
Bra service och trevlig, nyfixad och fräsch lokal.
Nyrenoverat, fräscht och trevlig personal.
Comment on this business

to add Baptek map to your website;