facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bapuji

Address: Älvsjövägen 2 , Älvsjö 125 34, AB, SE
Phone: +46 8 647 16 71
City: Älvsjö
Zip Code: 125 34


Opening Hours

Monday: 11:00-13:30
Monday: 16:30-21:00
Tuesday: 11:00-13:30
Tuesday: 16:30-21:00
Wednesday: 11:00-13:30
Wednesday: 16:30-21:00
Thursday: 11:00-13:30


related searches: Bapuji älvsjö menu, Bapuji älvsjö age, Resturang Capital Indisk Årsta Meny, Bengal Diner
Reviews
Lokalen kan man ju kanske inte göra så mycket åt, men uttrycket "kryp in, backa ut" var väl passande. Inte många bord som erbjuds. Se upp med att ta ett bord vid toaletten där det springs mycket och där mindre aptitliga ljud och dofter utspelar sig. Maten är nästan ok. Jag beställde räkor och mina bordskamrater jo man kan får äta med andra okända gäster pgr av utrymmesbristen fick kyckling. Råvaran, dvs räkorna var mycket bra, men såsen var som hämtad från en burk på det lokala snabbköpet. Mina bordskamrater påpekade att kycklingen var torr och lite väl tillagad. Maten var välsmakande men knappt tillagad med kärlek eller finess. Man gör vad man kan med utrymmena men gillar man inte det där intima med främlingar så är detta inget för dig.
Trevlig lokal indisk restaurang med en bra Chicken Karai med bra styrka. Lokalen kanske inte den mysigaste men funkar ok. Såklart de har de obligatoriska Kinfisher och Cobra på 66cl också!
Har gått hit i många år men denna gång var det en stor besvikelse.Mat: 1/5
Väldigt god mat och ett bra pris. Det ingår nanbröd till lunchen dessutom. Stället är ganska litet. Aningen lite ris serverades till lunchen men för övrigt jättebra . Trevlig personal!
Det var länge sedan jag åt här senast. Men de har väldigt god mat här.Mat: 5/5
Mycket god mat och trevlig personal. Lokalen kunde fräschas upp liteMat: 4/5
Jättegod mat! Vi beställde Dahl Makhani och Lamm Madras. Två chili-symboler var precis så spicy vi ville ha, med lite extra ris så gick allt ner det ingår hur mycket ris man vill, och ett halvt naanbröd. Och mycket mat får man också, till ett bra lunchpris, 95 och 115 kr. Trevlig personal och fräsch toalett. Själva lokalen i sig kunde varit lite mysigare, men det är ju svårt på ett så litet ställe. Kam varmt rekommendera detta!
Det var väldigt gott, inget speciellt men väldigt gott. Det varma, nybakta naanbrödet var riktigt bra. Stabilt och bra indiskt ställe med ganska många vegetariska alternativ, även om det hade varit uppskattat med fler. Prisvärt, stabilt och gott. Rekommenderas.
Helt okej ställe, var där på en söndag lunch. beställde nr 14 och köpte till ett Nanbröd med vitlök, dock smakade vitbrödsnaan inte så speciellt gott, tror dom missade en sak i brödet, lagomt storlek på maten, bra pris för det man får. servitören var dock lite frånvarande vid beställning och vid betalning samt alla saker som vi hade beställt kom inte samtidigt. vill du käka indiskt till bra pris, och service inte är någon stor gej så kan jag rekommendera stället. hoppas ni får bättre naanbröd än vad som tillagades när jag var på besök.
Smaklös och dåligt service.Ätit middag.Mat: 2/5
Comment on this business

to add Bapuji map to your website;