facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bapuji Indisk Restaurang

Address: Älvsjövägen 2, 125 34 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-647 16 71
City: Älvsjö
Zip Code: 125 34


Opening Hours

Monday: 11:00 - 13:30


related searches: Bapuji indisk restaurang menu, Bapuji indisk restaurang reviews, Bapuji indisk restaurang photos, Texas Longhorn Älvsjö menu
Reviews
Osäker, men det verkar som de har minst två kockar på stället. För 50% av besöken är det riktigt bra och andra nätt och jämnt godkänt. Senaste gången frågade jag om de hade citron-Fanta, men fick apelsin-Fanta...
Väldigt god mat och ett bra pris. Det ingår nanbröd till lunchen dessutom. Stället är ganska litet. Aningen lite ris serverades till lunchen men för övrigt jättebra . Trevlig personal!
Påfylld handsprit vid entrén får plus. Dock känns utrymmet att äta på lite väl trångt i dessa tider. Maten är helt ok, så även tiden att få maten man beställt. Inga överraskningar utan man får vad man förväntar sig.
Bra, billig indier. Perfekt för lunch och avhämtning. De vanligaste indiska rätterna finns. Allt jag har ätit har varit gott och vällagat. Obs! Om det står starkt på menyn, så är det starkt på riktigt.
Alldeles för mycket socker i maten. Såsen smakade bara socker och tomat. Naanbrödet var torrt.
Det var väldigt gott, inget speciellt men väldigt gott. Det varma, nybakta naanbrödet var riktigt bra. Stabilt och bra indiskt ställe med ganska många vegetariska alternativ, även om det hade varit uppskattat med fler. Prisvärt, stabilt och gott. Rekommenderas.
Provade deras palak paneer. Väldigt mycket socker både i maten och brödet. Brödet hade lika gärna kunnat vara från konditoriet på andra sidan vägen. Hade behövts mer smak och kryddor för att lyfta maten. Tyvärr ingen av de bättre erfarenheterna av indiska restauranger jag haft i Stockholm.
Enkel men trevlig restaurang med god mat. Vi gick därifrån både mätta och nöjda.
Galet gott! Rekommenderar starkt!
Comment on this business

to add Bapuji Indisk Restaurang map to your website;