facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Barber and Babes

"Barber:I en unik miljö klipper, trimmar och rakar vi dig som tycker om att ta hand om ditt utseende. Upplev en klassisk barbershop i 1900-talsstil, slå dig ned i våra Chesterfield-soffor en stund och slappna av när våra skickliga barberare, som alla har gesäll- eller mästarbrev, tar hand om skägg och frisyr utifrån dina önskemålBabes:En liten bit av dig återspeglas i ditt hår – frisyren är en förlängning av din personlighet. Vill du klippa kaxigt kort eller spara ut till ett svepande svall, prova något helt nytt eller behålla din favoritfrisyr, färga knallrosa eller slinga i ljusare toner? Oavsett i vilken utsträckning du vill ta ut svängarna, är valet ditt."
Address: Drottninggatan 10 , Uppsala 753 10, C, SE
Phone: +46 18 15 07 00
City: Uppsala
Zip Code: 753 10



related searches: Queeings, Hair Studio Uppsala, Hair Team Uppsala, Cutters Stockholm
Reviews
Världsklass. Första gången jag var där och körde helrenovering för mitt bröllop, jag rekommenderar detta ställe starkt. / Stockholm
Väldig bra bra personal bra välkomnande snälla i personalen sa hej var väldigt trevliga vid ingång klipper även hår väldigt bra.
Jag ska be att få hälsa så mycket till Niklas som helrenoverade mitt skägg att min fru som beställde helrenoveringen är mer än nöjd
Visade flera bilder på hur jag ville ha det och sa att jag ville ha mörkblont hår. Gick därifrån med chokladbrunt hår och en frisör som sa att "det räknas fortfarande som blond". Hörde av mig då jag kände mig väldigt missnöjd och fick komma in till samma frisör igen som skulle rätta till det - trots avfärgning så kändes vart det bara en aning ljusare. Var fortfarande mörkbrunt. Sa direkt att det kändes mörkt och frisören sa att om man håller upp det i ljuset så är det nästan blond. Gick därifrån men hörde av mig en tredje gång och bad att få bli kontaktad av chef och få pengarna tillbaka. Fick komma in en tredje gång till samma frisör men då var även salongansvarig med och hjälpte till otroligt proffsig och trevlig tjej!. Lyckades få till en ljusare färg som kändes OK iallafall även om det inte var den jag ville ha från början. Jag kommer inte att gå tillbaka dit då jag inte litar på att resultatet blir det jag ber om och kände att frisören inte lyssnade på mina önskemål och hanterade det inte särskilt proffisionellt.
Trevliga och duktiga! Rekomenderas.
Var på väg att boka mitt andra besök och tänkte: varför inte skriva en recension också? Var väldigt nöjd efter mitt första besök. Fick inte bara en fin klippning utan också bra tips, allt från produkter till klippmaskiner. Vad kan vara en bättre recension än ett återbesök? :
Såååå jäkla nöjd! Klippte mig hos en av lärlingarna. Bästa klippningen jag någonsin fått och jag har svårt hår o klippa! Super trevlig personal med : Rekommenderar starkt o jag har testat massor olika i Uppsala.
Den absolut bästa herrfrisören och barberaren i Uppsala, dessutom trevlig inredning och bra läge. Enda minuset är väl det höga priset som dessutom verkar bli allt högre för varje år.
Riktigt duktiga frisörer och trevlig atmosfär! Första gången och fick ett riktigt bra intryck så kommer definitivt komma tillbaka, kostar men du får valuta för pengarna. Klart värt!
Comment on this business

to add Barber and Babes map to your website;