facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Barbour NK

"Retailer of the British brand's classic waxed jackets & country apparel for men, women and dogs. You can also find Barbour International clothing."
Address: Nordiska Kompaniet Hamngatan 18-20 , Norrmalm 111 47, AB, SE
Phone: +46 8 762 84 23
City: Norrmalm
Zip Code: 111 47


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 12:00-17:00


related searches: Barbour Sverige, NK herr, NK Stockholm, NK märken
Similar places near
Paul Smith Paul Smith 0 meter "The shop will open on South Broadway in the historic heart of Downtown LA. The ...
Acne NK Acne NK 94 meter Jag har nog aldrig fått så bra service som på Acne inne i NK Stockholm. Vilka proffs!...
Reviews
Snabb & effektiv service. Ordentlig assisterad vid provning. Visades & tipsade om alternativen. Kunnig personal
Bra och välsorterad butik. Väldigt trevlig och rekorderlig personal som arbetade objektivt och inte säljande. Kändes tryggt att handla här. Rekommenderas!
Såå mycket snyggt & trevligt bemötande
Så mkt snyggt, personalen hälsar glatt. Alldeles för lite pengar bara.
Var där idag för att köpa julklapp till svärfar som ej bor i stan. Förväntade mig generös tid för öppet köp nu i juletid. Fick som svar från en manlig säljare att 14 dagar öppet köp gällde, men att de var sååå generösa att de förlängt bytesrätten till januari. Fick oxå förklarat för mig att de inte är en ”kedja så som H&M”. Så jag gick till NK istället och köpte halsduken till samma pris. Bemöttes av 30 dagars öppet köp och en betydligt mindre dryg säljare. Butiken får ändå två stjärnor tack vare den fina inredningen.
Trevlig personal och fin service
Det är alltid bra om personalen ser dig när du kommer in i butiken men när dom ställer sig strategiskt och följer varje rörelse du gör medans andra kunder i butiken lämnas oantastade. Jag betackar mig er form av uppmärksamhet och tar mina pengar någon annanstans och kommer aldrig mer köpa något från Barbour.
Trevlig butik med fina kläder , dessutom lite provkollektioner att fynda bland. Ett annat plus är att det är lugnt känns inte som man är mitt i stan
Trevlig personal plus att de hade jackan jag letat efter i flera år... Edit, sänkte betyget då sömmarna gått sönder på jackan efter 6 månader. Är väl inte butikens fel men sjukt irriterande.
Personalen hade trist attityd med inslag av översitteri, frågade om lite olika produkter och skillnader mellan dem och fick arroganta svar. Hade tänkt köpa väst och jacka men väljer en annan butik istället.
Comment on this business

to add Barbour NK map to your website;