facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Barbros Brygga

Address: Tynäsgatan 12 , Karlstad 652 24, S, SE
Phone: +46 54 15 93 50
City: Karlstad
Zip Code: 652 24



related searches: Barbros brygga menu, Barbros brygga karlstad, Kajen Festival, Naviero Karlstad
Similar places near
Claessons Andra Claessons Andra 5 km Okey,men var för dyrt,för min plånbok.
Reviews
Dagens lunch bestod av en rejält tilltagen portion med köttfärslimpa med tillbehör. Till maten finns det också en salladsbuffé och en efterrättsbuffé. Med andra ord. Härifrån går du utan att vara hungrig. Miljön är trivsam, men den har blivit något mindre än tidigare år. Uteserveringen är dock lika stor som tidigare år.
Vi var jättenöjda med maten och underhållningen, Soul fingers, trist bara att man måste beställa mat och dryck över disk. Därav en fyra.
Blev lite fel med 3 stjärnor upplevelsen vid dagens lunch ger mycket mer att önska. Blev djupt besviken på det mesta. Hamburgare torr och tråkig, högrev???!!!! Att dessutom se både kajor och måsar plockades matrester från inte borttaget, ger avsmak speciellt med tanke på eventuella smittor dom faktiskt kan bära på. Att en restaurang i lunchtid med ett så perfekt läge, missar så mycket grundläggande ting är för mig en gåta. Nu har jag varit där, återkommer absolut inte, Mac Donald gällande lunch ett bättre alternativ.
Var där och åt ett supergott julbord 10/12. Det var alltman kunde önska på bordet till och med dopp i gryta . Snyggt pyntat och bra stämning var det.
Så bra mat o dom anställda så trevliga.
Mat Satt ganska bra, maten dåligt fördelad i tid. En ätit klart innan mat kom till övriga. Den förste mat var inte varm, jumen pasta som ändå smakade bra. Burgare bra men kan inte rekommendera för den var absolut inget speciellt.Mat: 2/5
Lunchbuffè, mycket att välja på. Efterrätt, päronkaka o kaffe ingick. Prisvärt men inget över det vanliga. Uteserveringen perfekt placerad vid Klarälven.
Fin stor restaurang på Inrehamn den fina områden vid vattnet i Karlstad. Uteservering med glasade väggar gör stämningen helt. De serverar bland annat Burgare , fish an’ chips, räkor mm. Alkohol och alkoholfri dricka . Liveband på plats är det bästa när det är sommar kvällar ser framåt att vara där snart igen.
På dagen lunchrestaurang men på kvällen förvandlas stället till Karlstads svar på en finlandskryssning, så gillar man det så är stället kanon. Undermålig kvällsservice ingen som var intresserad av att duka av tallrikarna så det fick vi göra själva.
Som helhet ett trevligt ställe att vistas på, men ingen bordsservering man gå in och beställa själv till saltade ala carte priser inne ilen känns som en lokal pizzeria l fick bära ut dryck själv kändes sådär. När väl servitörerna kom hade dom inte en aning om vem som skulle ha maten kändes riktigt B att man inte har koll vem som skulle ha maten. Nu till dryck och mat öl beställde alkoholfri öl som inte var kall maten 2 stjärnor inte mer, riktigt saltade priser pga av läget.
Comment on this business

to add Barbros Brygga map to your website;