facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Barkarby Trafikskola AB

Barkarby Trafikskola AB

About

Vi är den personliga skolan som värdesätter dig och anpassar utbildningen efter ditt behov. Här är hemtrevnaden stor och vi eftersträvar att vara tydliga.

Story

"Trafikskola där visionen är att det ska kännas hemtrevlig, personlig, samt att du som elev blir sedd och att vi anpassar utbildningen efter dina behov.”



"Vi är den personliga trafikskolan som hjälper hela vägen fram till körkortet.Vi erbjuder snabba intensivkurser, körlektioner, teorihjälp, riskutbildning, handledarkursen, läs och skrivutredningar, anpassade prov för dig som behöver extra stöd, engelsk kör och teori undervisning och mycket mer.Vi ligger nära lokala kommunikationer och mitt i övningsområdet. Hos oss på Barkarby Trafikskola är du vårt fokus och vi prioriterar dig som vår kund dygnet runt.Våra ordinarie körtider är:Mån-Tors: 08:00-17:00Fre: 08:00-17:00Kväll: 17:00-19:00Helg: 10:00-13:00"
Address: Barkarbyvägen 62, 17744 Stockholm
Phone: 0851165690
City: Stockholm
Zip Code: 17744


Opening Hours

Monday: 10:00 - 17:00
Tuesday: 10:00 - 17:00
Wednesday: 10:00 - 17:00
Thursday: 10:00 - 17:00
Friday: 10:00 - 17:00


related searches: Motor Trafikskola, Stadens Trafikskola, Lötsjö Trafikskola
Similar places near
Gabriels Trafikskola Gabriels Trafikskola 2 km Jag började köra med Gabriels trafikskola i city i mitten på augusti och idag den 18 ...
Nya Järfälla Trafikskola Nya Järfälla Trafikskola 2 km Jag vill att tacka Naser och den nya Järfälla trafikskolan för att hjälpte mig att ku...
Skärholmen Trafikskola Skärholmen Trafikskola 16 km Jag har kört med tre olika lärare och de har varit superbra rakt igenom. Rekommendera...
Högdalens Trafikskola Högdalens Trafikskola 20 km Körde med Mattias och har nu körkortet, tack!
Wing Brake Wing Brake 23 km Sjukt bra butik! Pål är otroligt duktig. Han kan Red Wings och hjälper en att hitta d...
Handens Trafikskola Handens Trafikskola 31 km grym körskola med lugna pedagogiska och tålmodiga körskolelärare! dom anpassade utbil...
Reviews
Så glad att jag valde Barkarby trafikskola! Rekommenderar verkligen ifall ni vill ta körkort. Extra tack till Saber som är den bästa trafikläraren jag har haft så stöttande och bra på att lära ut!
Saber är nog den bästa trafikläraren, men även Faysal är bra. Jag gick ifrån att vara en ovan förare till att klara uppkörningen på två månader. Jag är både nöjd och tacksam
Bästa trafikskolan! Fantastiskt trevliga och proffsiga lärare och otrolig service. Ett särskilt stort tack till superduktiga Saber som såg till att jag var förberedd på bästa sätt till provet. Rekommenderar verkligen denna körskola till alla som ska ta körkort!
Kunde inte ha gjort ett bättre val, från att inte veta hur man startar en bil till att klara uppkörningen på första försöket! På 4 månader. Tack så jättemycket killar speciellt till Saber som är en ängel, tack för att du stod ut med mig!!
Det absolut bästa beslutet jag har tagit! Har verkligen inga klagomål alls. Sef och Saber, tack till er båda! Skulle verkligen inte klara detta utan er. Lika pedagogiska som roliga och sköna. Tack för allt! :
Ren och fräsch lokal. Personlig service och coachning. Tips och råd. Att ta körkort på Barkarby Trafikskola var enkelt, och roligt med tanke på de bästa förutsättningarna. Prövat 3 olika trafikskolor varav Barkarby vann med hästlängder. Ta körkort här, vänta inte. Ta det NU. // en glad 19-åring med körkort. Tack för allt! :
Comment on this business

to add Barkarby Trafikskola AB map to your website;