facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BarlindBeer

BarlindBeer

About

BarlindBeer är ett småskaligt bryggeri på Björkö i Göteborgs norra skärgård. Här bryggs öl av en kemidoktor med fokus på kvalitet.

Address: Boviksvägen 10, 47537 Björkö, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0701-730871
City: Björkö
Zip Code: 47537


Reviews
Ett ställe väl värt att besöka, unikt läge med personlig och mycket trevlig atmosfär. Det finns riktigt goda öl för alla smaker att prova och även några riktigt fina öl på fat.
Jag är en hobbybryggare själv och sitter just nu på hönö och provar eran IPA samt APA, jag kan säga att det är den första "i min mening" första riktiga IPAan jag druckit längs västkusten på 3 år, det skulle vara superkul att få komma på ett besök i bryggeriet och titta/höra vad som driver er att göra en mycket god öl i hög klass med mycket smak och balanserad ölkropp
Ölen är ju helt kanon! Har ni taproom på plats? Gött å bara kunna ta båten från knippla å dricka några goa bärs
Microbryggeri med fantastiskt gott öl.
Mysigt microbryggeri i Björkö hamn med goda öl. Idag kom vi hem med 4 olika sorter.
Leverera glas flaskor från Limmared! Allt gick bra!
Invigning av de nya lokalerna 2019-11-09.
Magisk öl på magisk plats
Översatt av Google Bakom för nu en liten ståldörr på bryggan finns en pärla - BarlindBeer MicroBrewery! De kan sälja lokalt bryggt öl till dig, upp till 3,5 %. Ägaren vi stötte på var superhjälpsam, trevlig - och berättade för oss att de bygger ett tillägg och öppnar upp mer för allmänheten! Original Behind for now a small steel door on the pier, a gem can be found - BarlindBeer MicroBrewery! They can sell you locally brewed beer , up to 3.5% . The owner we ran into was superhelpful, nice - and told us they are building an addition and are opening up more to the public!
Översatt av Google Bra ställe att besöka för en öl! Original Great place to visit for a beer!
Comment on this business

to add BarlindBeer map to your website;