facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Barn- och fritidsprogrammet, Gymnasium Skövde Kavelbro

About

För dig som vill hjälpa människor till en bättre hälsa eller arbeta med människors utveckling och lärande.

Story

Programmet utbildar för samverkan, samarbete och kommunikation. Du tränar upp din förmåga att vara lyhörd och kreativ samt lär dig att skapa förutsättningar för människors delaktighet. På Barn- och fritidsprogrammet får du träna på att och lösa praktiska problem.

Inriktningar

Inriktningen Fritid och hälsa passar dig som vill hjälpa människor med förebyggande arbete, satsa på din idrott under din gymnasietid eller vill arbeta med turism. Vår andra inriktning Pedagogiskt arbete passar dig som vill arbeta med barns utveckling och lärande. Du får lära dig att kommunicera och att pedagogiskt leda människor i många olika sammanhang och situationer.

Barn- och fritidsprogrammet passar dig som:
•Vill arbeta med hälsa och friskvård.
•Vill arbeta med människor i olika åldrar.
•Vill prova på turismbranschen.
•Vill satsa på en idrott i kombination med dina gymnasiestudier.


Syftet med Barn- och fritidsprogrammets Facebook-sida:
Det främsta syftet med denna Facebook-sida är att sprida information om vad som händer på vårt program men den är också tänkt som en kommunikationskanal där vi kan kommunicera med nuvarande och blivande elever.

Andvändning av kommentarsfunktionen:
- Använd kommentarsfunktionen för att förmedla saklig information om en viss händelse eller för att delge dina åsikter i en viss fråga.
- Kommentarer som kan uppfattas som kränkande, hot eller är av liknande karaktär, kommer att tas bort så fort de upptäcks.
- Vi vill också uppmana dig som besökare att rapportera kränkande innehåll på sidan till oss. I dagsläget gör du detta till administratör: [email protected].

Address: Kavelbrovägen 17, 54136 Skövde
Phone: 0500-49 75 56
City: Skövde
Zip Code: 54136



related searches: Västerhöjdsgymnasiet, Kavelbrogymnasiet
Similar places near
Kavelbrogymnasiet Kavelbrogymnasiet 0 meter Niklas suger ärligt talat, fett löjlig lärare
Restaurang Kavelbro, Gymnasium Skövde Restaurang Kavelbro, Gymnasium Skövde 49 meter Supertrevlig personal och en fin skola. Känns bra.
Plusgymnasiet Skövde Plusgymnasiet Skövde 661 meter Plusgymnasiet Skövde byter namn till Drottning Blankas gymnasieskola.
Folkuniversitetets Gymnasium i Skövde Folkuniversitetets Gymnasium i Skövde 1 km Folkuniversitetets Gymnasium i Skövde är en av Folkuniversitetets fristående gymnasie...
Västerhöjdsgymnasiet Västerhöjdsgymnasiet 1 km En skola som många andra skolor .
Västerhöjds Elevkår Västerhöjds Elevkår 1 km "I klassrummet ryms kunskap. I korridoren ryms ett helt liv." Bli medlem via att klic...
Humanistiska programmet Gymnasium Skövde, Västerhöjd Humanistiska programmet Gymnasium Skövde, Vä... 1 km Välkommen till det nya Humanistiska programmet på Gymnasium Skövde Västerhöjd
Praktiska Gymnasiet Skövde Praktiska Gymnasiet Skövde 2 km Kan vara Sveriges sämsta skola dom tar aldrig tag i saker och dom gör aldrig något åt...
IT-Gymnasiet Skövde IT-Gymnasiet Skövde 2 km IT-Gymnasiet i Skövde
Lichron Teknikgymnasium Skövde Lichron Teknikgymnasium Skövde 2 km Lichron Teknikgymnasium i Skövde, omfattar det Industritekniska programmet (IN), med ...
Comment on this business

to add Barn- och fritidsprogrammet, Gymnasium Skövde Kavelbro map to your website;