facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Barnavårdscentralen Oxie

Barnavårdscentralen Oxie

About

Här kan ni läsa senaste nytt och vad som är på gång hos oss på BVC Oxie. Våra ledord är trygghet - stöd - vägledning. Varmt välkomna!

Story

Hos oss arbetar två distriktssköterskor, en barnsjuksköterska och två läkare, specialister i allmänmedicin respektive barnmedicin.

Det som skrivs på denna facebooksida blir allmän handling, det vill säga är tillgängligt för alla. Lämna därför aldrig ut privat information som t.ex. personnummer.

Av samma anledning kan vi därför inte svara på frågor som gäller enskilda personer, innehåller personliga uppgifter och medicinska frågor av privat slag. Har du personliga frågor eller frågor om din hälsa hänvisar vi till den vårdenhet där du är listad, Mina vårdkontakter och 1177.se. BVC Oxie ansvarar för svar och inlägg som vi skriver, medan om någon annan svarar på en fråga tar vi inte ansvar för det.

Vi tar bort inlägg som innehåller känsliga uppgifter, samt inlägg som är stötande, rasistiska, uttrycker kränkande åsikter om specifika personer eller på annat sätt inte bedöms höra hemma här. Det betyder att vi tar bort inlägg som innebär påhopp på person eller organisation eller om någon uppmuntrar till skadligt beteende i någon form. Vi förbehåller oss också rätten att ta bort saker som skrivs i ett uppenbart marknadsföringssyfte.

Om en användare upprepade gånger skriver inlägg som bedöms kränkande, skadliga, stötande och så vidare, kommer användaren att uteslutas från sidan. Vi uppmanar dessutom alla till att anmäla kommentarer som kan tänkas strida mot personuppgiftslagen eller inte följa våra riktlinjer ovan.

Address: Keramikvägen 3c, 238 40 Malmö
City: Malmö
Zip Code: 238 40



related searches: Oxie vårdcentral, 1177 Skåne
Similar places near
Comveritas Comveritas 7 km Comveritas tjänster bygger på företagshälsovård anpassade efter varje företags och p...
Aleris Obesitas Aleris Obesitas 8 km Svarar inte i telefon, klickas efter man varit i telefonkö någon minut.
MedCardApps MedCardApps 10 km MedCardApps has developed FrontDesk, a modern Electronic Health Record solution devel...
Comment on this business

to add Barnavårdscentralen Oxie map to your website;