facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Barnavårdscentralen Åparken

Barnavårdscentralen Åparken

About

Välkomna till Barnavårdscentralen Åparkens Facebooksida. Här kan ni följa vad som händer och är på gång hos oss på mottagningen i Tyringe.

Story

När ni fått barn är ni välkomna till oss på Barnavårdscentralen Åparken för stöd och råd. Här möter ni barnsjuksköterskorna Kerstin och Katja. Vi följer ert barns utveckling och stöttar er i ert föräldraskap.

Här på Facebook strävar vi efter att svara på vardagar inom 24 timmar. Ni är välkomna att göra inlägg och kommentera våra inlägg. Tänk på att inte skriva personliga och privata frågor eller kommentarer.
Facebook är ett komplement till vår hemsida, www.skane.se/bvcaparken

Här gör vi inlägg, ger allmänna råd och tips som kan vara intressant för de flesta. Ni kan också läsa senaste nytt och vad som är på gång hos oss. Vi är också tacksamma för förslag på ämnen som vi borde ta upp – skriv det som en kommentar eller skicka ett meddelande.

Om ni har ärenden som är personliga eller ni vill ha en direkt dialog, tar ni kontakt med oss genom att ringa 0451-29 81 46 eller 0451-29 81 43, vardagar mellan klockan 7.45–8.30.

När det gäller besök hos oss bestämmer vi själv hur ofta ni vill träffas och vad ni vill ha hjälp med. Alla besök och undersökningar är gratis. Vi arbetar på ett respektfullt sätt utifrån en helhetssyn och följer regionala och nationella riktlinjer.

Det som skrivs på vår Facebooksida blir en allmän handling, det vill säga är tillgängligt för alla. Lämna därför aldrig ut privat information som till exempel personnummer. Av samma anledning kan vi därför inte svara på frågor som gäller enskilda personer, innehåller personliga uppgifter och medicinska frågor av privat slag.

Barnavårdscentralen Åparken ansvarar för inlägg och svar som vi skriver, om någon annan svarar på en fråga tar vi inte ansvar för det. Vi tar bort inlägg som innehåller känsliga uppgifter, inlägg som är stötande, rasistiska, uttrycker kränkande åsikter om specifik person eller på annat sätt inte bedöms höra hemma här. Inlägg som innebär påhopp på person eller organisation eller uppmuntrar till skadligt beteende i någon form kommer också att tags bort. Vi förbehåller oss också rätten att ta bort inlägg som skrivs i uppenbart marknadsföringssyfte.

Om ni har synpunkter på eller inte är nöjd med vår verksamhet kan ni kontakta vår verksamhetschef eller vända er till Patientnämnden. Kontaktvägar hittar ni på vår hemsida www.skane.se/bvcaparken

Address: Malmövägen 15, 282 32 Tyringe
Phone: 0451-29 81 46
City: Tyringe
Zip Code: 282 32


Comment on this business

to add Barnavårdscentralen Åparken map to your website;