facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Barnens Gård

Barnens Gård
"Välkomna till en mysig dag. På Barnens Gård kan du busa och leka i vårt lekland, mysa med gårdens gulliga djur, följa med traktorn i hölssset ut till korna i hagen,måla med sand och mycket mer. När vårt vattenland har öppnat den 6 juni finns det vattenlek och pirr i magen för stora som små. Släng dig i lianen, hoppa på bubblan eller kasta dig ut för någon av våra rutschbanor. Väck busungen i dig på Barnens Gård."
Address: Viet , Lyckeby 371 94, G, SE
Phone: +46 455 155 55
City: Lyckeby
Zip Code: 371 94



related searches: Semester i Sverige med barn, Ölands djurpark, Gustavsvik, Dragsö Camping Karlskrona
Similar places near
Reviews
Besökte detta ställe en regnig dag sommaren 2022. Hade vi inte förbeställt biljetter hade vi vänt på parkeringen. När vi körde in så funderade vi på om det överhuvudtaget varit öppet sedan 1990-talet då det såg otroligt nedgånget ut. Väl inne blev det lite bättre men det flesta sakerna var väldigt slitna eller helt trasiga. Vår 9-åriga son hade sett fram emot parkour men den var stängd och madrasserna under helt trasiga. Hade nog inte varit öppet på ett bra tag. Väldigt dåligt att inte laga trasiga saker var ändå mitt i säsongen. En av rutschkanorna var så trasig att han slog sig rätt ordentligt. Var några "attraktioner" som han tyckte var roliga men det är nog bättre för yngre barn. Badlandet var rent, fräscht och relativt stort. VattenRutschkanorna var helt ok även om de var rätt slitna. Blir ett betyg i mitten då sonen ändå hade kul, han såg det inte med samma ögon som vi vuxna och det är ju ändå till för barnen. Med tanke på vad man får så är priset alldeles för högt.
Nu var vi där en dag med trist väder och lite folk så allting fungerade bra och ingen trängsel. Hoppborgarna var blöta hela dagen då det regnade innan öppning så de skippade vi. 9-åringen hade roligt i badlandet som var favoriten för denne. 1-åringen fick åka bilar och klappa djur. Litet ställe men trots det spenderade vi hela dagen där utan att någon var uttråkad, mest bad då förstås. Maten var bra då man fick plocka på sig tillbehören till hamburgare/kebab etc själv i salladsbuffén, olika såser och annat gott Trevlig personal men få toaletter.
Jaha ja… då önskar jag att jag kan vara liten igen. Så mycket att se å göra. Djur, lek å bad. Ungarna var helt lyriska! Så kul ställe. Synd att vi inte kom tidigare då vi hann med allt.
Lagom stort och lagom med olika saker för barnen att leka med. Plus för vattenparken. Ren och fint , trevlig personal.Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasOsäker
Målgruppen är barn och målgruppen blir garanterat nöjd. Det finns massor med roliga saker att göra. Köra traktor och lastbil på den stora öppna banan tyckte barnen var roligt. Trist att batterierna i många fordon var så dåliga att de var slutkörda redan efter lunch. Hoppborgarna och studsmattorna var även de väldigt populära. Sedan fanns det många andra roliga saker att leka med. Vad som däremot inte var roligt var den oerhört orutinerade och otrevliga personalen. Vi förstår att sommarjobbande ungdomar inte kan vara lika rutinerade som mer erfarna anställda. Men det finns ingen ursäkt i världen för att vara otrevlig mot kunderna. Otrevligheterna började redan vid entrén. Har ni bokat frågade tjejen. Nej, enligt er webbplats går det inte att boka svarade vi. Då kommer ni inte in fick vi kastat tillbaka i ansiktet. En halv minut senare visar vi texten på Barnens Gårds webbplats som säger att det inte går att boka. Appen är knäpp ibland blir svaret. Inte ens en ursäkt, bara ett oförskämt beteende mot en barnfamilj som ägnat de senaste timmarna i bilen för att besöka Barnens Gård. Samma ruttna kundbemötande upprepas sedan vid entrén till vattenlandet. På grund av corona har de delat upp besökarna i två grupper, den första 10-15 och den andra 15-19. Men trots att den första gruppen har bästa tiden på dagen och en timme mer tid dessutom så klarar personalen inte av att tömma området i tid så andra gruppen får bada. En halvtimme för sent får det hundratal väntande som köat sedan en dryg timme komma in på området. Lagom till solen försvinner bakom molnen och det börjar kännas som... kväll. Varför inte dela dagen 10-13, 13-16 och sen fritt för alla som är kvar istället? Nu fick våra barn knappt bada, dessutom var rutschkanorna avstängda. Varför då liksom? Barnens Gård skulle kunna vara bästa platsen på jorden för leksugna barn. Men personalens ytterst oproffesionella uppförande gör att vi aldrig kommer återvända. Och vi avråder andra från att besöka Barnens Gård, i varje fall sommaren 2020.
Vi hade en fin dag här. Fanns mycket att göra för barnen. Gungor, grävare, rutschkanor, klätterställning mm. Olika djur att klappa och utfodra. Hoppborgar och studsmattor. Badområdet var det som roade mest med rutschkanor. Allt på området passade barnen på 6 och 7 år bra. Man har möjlighet att ha med fika och mat. Man kan också köpa i serveringen. Priset och kvalitet är rimlig och vad man förväntar sig. Området kan behöva fräschas upp lite, men det är helt ok. Vi kommer gärna tillbaks, även om jag kan tycka att inträdet är i övre kanten.
Vi besöker Barnens gård 1 gång om året och vi är lika nöjda varje år! Bra mat, mycket bättre i år än förut. Gick snabbt att få in maten och flera alternativ. Min dotter på snart 7 år har idag ridit ponny, åkt hölass och gått med på djurmatningsrunda. Hälsat och klappat kaniner, getter, grisar, höns och hästar. Hoppat i hoppborgar, studsmattor, kört bilar/lastbilar, åkt rutschkanor och vart i labyrinter. I badlandet spenderade vi bra med tid då solen stekt på hela dagen. Vattenrutschbanor och poolforsen var bäst! I vattenlandet kan man oxå köpa lättare lunch och olika glassalternativ, våfflor, kaffe, chockosticks, slush etc.
Rolig utflykt för hela familjen! Vi köpte en all inclusive biljett till samtliga där det ingick mat och dryck samt en glass under vistelsen. Kan rekommendera för barnfamiljer inom alla åldrar. Trevligt badställe dessutom!
Bla snälla djur att klappa, hölass som kommer kossorna nära, rolig jättehinderbana/klätterställning, labyrint, 5-kamp och trevlig personal. Längtar till vattenlandet öppnar!
Tycker det är ett rätt bra ställe. Ganska litet. Inte för mycket folk. Kunde kanske fräscha till grejerna lite. Men barnen gillar det.
Comment on this business

to add Barnens Gård map to your website;