facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Barnens Juristbyrå

Barnens Juristbyrå

About

Juristfirma med inriktning på Familjerätt, skilsmässa, vårdnad, boende och umgänge med barn. Juridiska vårdnads processer i tingsrätt. Familjerådgivning, coaching, seminarier och föredrag.

Story

Barnens Juristbyrå är inriktad på juridiskt arbete och coaching för föräldrar och barn inom områdena vårdnad boende och umgänge.

Vision: Vår vision är att i det arbete vi gör ha barnen i fokus och även om det är konflikter mellan föräldrar att alltid komma ihåg att det handlar om barnen och de är i fokus. Oavsett om det är fråga om umgänge, vårdnad och eller boende så är barnen fokus i våra processer.

Metod:
Vi har ett unikt förhållningssätt och metod där vi också erbjuder Coaching och annan vägledning för att förbereda våra klienter på en tid efter en domstolsprocess. För vi kan bara göra så mycket i domstolen och därefter behövs det att föräldrarna kan fortsätta ett gott samarbete för barnens skull.

Värderingar:
Våra värderingar är rättvisa och Frihet. Vi tror att ett rättvist förhållningssätt där man kan kompromiss i rätten och utanför ger trygghet och stabilitet för barnen. Att föräldrar i samarbete skapar utrymme för barnen att utvecklas fritt alltid för barnens bästa.

Välkomna till Barnens Juristbyrå!

Address: Sättuna Bojgård 3, 58599 Linköping Linköping
Phone: 010 2007120
City: Linköping
Zip Code: 58599 Linköping



related searches: Ombud för barn, Familjerådgivning Vårdnadstvist
Similar places near
Linköpingsjuristerna Linköpingsjuristerna 179 km Linköpingsjuristerna är en ideell organisation som ger gratis juridiskt stöd och rådg...
Comment on this business

Directions to Barnens Juristbyrå with public transportation


Brostuguvägen 10 meters
238
Brostuguvägen 20 meters
Agaplan 50 meters
Brostuguvägen 60 meters
923
Brostuguvägen 60 meters
238

to add Barnens Juristbyrå map to your website;