facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Barnens Skog

"Barnens Skog i Sibbhult är ett litet område där vår vision är att vara en levande plats som ibland är utsmyckad, kanske du hittar ett troll i skogen, gå gärna vår Hitta Vilse-stig eller bara njut av naturen. Sibbhults Scoutkår hjälper oss, se info från dem på info-tavlan!Busslinjen 542 stannar på Brobyvägen och därifrån är det bara cirka fem minuters gångväg till oss. Du går i bussens färdriktning och svänger därefter in första vägen till vänster. När du ser den stora stenen ”Barnens Skog” så är du framme. En liten parkering finns på en stor parkeringsficka strax innan Barnens Skog. Har du barnvagn, rullator, permobil, rullstol o dyl. så rekommenderar vi stigen som finns till höger efter vår stora sten. Följ oss gärna på facebook!"
Address: Sibbhult
City: Sibbhult


Reviews
Nu är vi ett gäng personer som har snyggat till Barnens Skog. Vi har målat, klippt, vi har gjort en gps-tipsrunda på området, vi har sett till så en ny Hitta Vilse-stig är uppsatt och klar, så välkommen till Barnens Skog i Sibbhult!
En trevlig liten vandringsled som uppskattades av vår son även om vi vuxna mest upplevde det som att allt bara lämnats att förfalla. Höjdpunkten var den fina spindeln.
Mysig plats att ta en liten promenad, flera små roliga ställe som mullvadshuset och annat oväntat som dyker upp. Tycker man rundan är kort, så kan man gå lite hit och dit. Finns också platser som passar fint för fika man haft med sig
En idé som hade varit strålande om frivilliga hade mäktat med att hålla platsen vid liv. Undermålig skyltning, igenvuxet, sönder vittrade skulpturer eller om de var medvetet förstörda. Tyvärr, inget jag kan rekommendera. Undvik.
Bra vilsestig, lär barn klara sig när de är vilse i skogen
Fin skog och bra bord att fika vid. Blåbär i skogen till barnen. De var supernöjda.
Mysig stig med bra info för barnen. Trevliga överraskningar på vägen.
Jätte fint och kul för barnen.
Comment on this business

to add Barnens Skog map to your website;