facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Barnmorskemottagningen Ystad

Barnmorskemottagningen Ystad

About

Till oss är du välkommen när du är gravid, för att få hjälp med graviditetstester och preventivmedel samt få råd kring din sexuella hälsa,– oavsett ålder.

Story

Till oss är du välkommen när du är gravid, för att få hjälp med graviditetstester och preventivmedel samt få råd kring din sexuella hälsa,– oavsett ålder.

När du är gravid följer vi dig och ditt barns hälsa och utveckling. Vi anordnar också olika typer av föräldrakurser.

Du kan också komma till oss för att göra ett gynekologiskt cellprov, få råd kring klimakteriet eller testa dig för könssjukdomar.

Här möter du Jeanette, Catarina, Kristina, Titti, Bitte, Birgitta och Annelie

Här på Facebook strävar vi efter att svara på vardagar inom 24 timmar. Ni är välkomna att göra inlägg och kommentera våra inlägg. Tänk på att inte skriva personliga och privata frågor eller kommentarer.

Facebook är ett komplement till vår hemsida, www.skane.se/bmmystad

Här gör vi inlägg, ger allmänna råd och tips som kan vara intressant för de flesta. Ni kan också läsa senaste nytt och vad som är på gång hos oss. Vi är också tacksamma för förslag på ämnen som vi borde ta upp – skriv det som en kommentar eller skicka ett meddelande.

Om ni har ärenden som är personliga eller ni vill ha en direkt dialog, tar ni kontakt med oss genom att ringa 0771-15 15 16 eller använda våra e-tjänster.

Det som skrivs på vår Facebooksida blir en allmän handling, det vill säga är tillgängligt för alla. Lämna därför aldrig ut privat information som till exempel personnummer. Av samma anledning kan vi därför inte svara på frågor som gäller enskilda personer, innehåller personliga uppgifter och medicinska frågor av privat slag.

Barnmorskemottagningen Ystad ansvarar för inlägg och svar som vi skriver, om någon annan svarar på en fråga tar vi inte ansvar för det. Vi tar bort inlägg som innehåller känsliga uppgifter, inlägg som är stötande, rasistiska, uttrycker kränkande åsikter om specifik person eller på annat sätt inte bedöms höra hemma här. Inlägg som innebär påhopp på person eller organisation eller uppmuntrar till skadligt beteende i någon form kommer också att tags bort. Vi förbehåller oss också rätten att ta bort inlägg som skrivs i uppenbart marknadsföringssyfte.

Om ni har synpunkter på eller inte är nöjd med vår verksamhet kan ni kontakta vår verksamhetschef eller vända er till Patientnämnden. Kontaktvägar hittar ni på vår hemsida www.skane.se/bmmystad

Address: Kristianstadsvägen 1B, 27133 Ystad (commune)
Phone: 0771-15 15 16
City: Ystad
Zip Code: 27133


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 07:30 - 17:00
Friday: 07:30 - 16:00


related searches: Känd barnmorska Ystad, Capio Ystad, Gynekolog Ystad, Vårdcentralen Ystad, Ultraljud Ystad, Distriktssköterska Ystad, Vårdcentralen sjöstaden Ystad, Läkare Ystad
Similar places near
BB ystad BB ystad 69 meter Bäbisfabriken i Ystad gör ett fantastiskt jobb! Vi har blivit otroligt väl omhänderta...
Reviews
Dåliga råd. De tyckte jag skulle använda en app för att räkna ut min egg lossning för att inte bli gravid. En metod som är känd för att fungera mycket dåligt! Kändes som att sköterskan inte lyssnade på vad jag sa och var okunnig.
Comment on this business

Directions to Barnmorskemottagningen Ystad with public transportation


Ystad Lasarettet 60 meters
301
6
Ystad Siriushuset 90 meters
6
Ystad Norra Promenaden 130 meters
307
6
Ystad Gosselmansgatan 150 meters
3
301
307
Ystad Vårdcentralen 160 meters
3

to add Barnmorskemottagningen Ystad map to your website;