facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BarnSamariten

BarnSamariten

About

BarnSamariten är en hjälporganisation som vilar på en kristen värdegrund om alla människors lika värde. Vi finns med våra insatser i Etiopien, DR Kongo, Brasilien, Zambia och Portugal.

Story

Genom utbildning, hälso- och sjukvård, daghem, kriscenter, gatubarnsprojekt, yrkesutbildningar, hjälp till självhjälp, kvinnoprojekt och upplysande verksamhet vill vi vara med och förbättra livet för utsatta människor.Tillsammans med våra samarbetspartners arbetar vi för att barn och familjer i utsatta situationer ska få det bättre.

BarnSamariten samarbetar med lokala organisationer och församlingar i Etiopien, DR Kongo, Brasilien, Zambia och Portugal.
BarnSamariten har 90-konto som garanterar att gåvorna används rätt. Verksamheten kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.



"BarnSamariten är en bistånds- och hjälporganisation som grundades 1980. Vår värdegrund vilar på en kristen människosyn om alla människors lika värde och på FN´s konvention om barns rättigheter.BarnSamaritens vision är:Trygghet och ett värdigt liv för alla barn."
Address: Kortebovägen 48, 564 33 Bankeryd
Phone: +46 36 37 79 00
City: Bankeryd
Zip Code: 564 33


Similar places near
KFUM gården Vidablick KFUM gården Vidablick 2 km Fin plats med många utomhusaktiviteter med vackert utsikt över Vättern
Bankeryds Ridklubb Bankeryds Ridklubb 2 km Mysig liten ridklubb som verkar fått ett rejält lyft de sits åren. Fräscht, välordnat...
Bankeryds Ridklubb Bankeryds Ridklubb 2 km Mysig liten ridklubb som verkar fått ett rejält lyft de sits åren. Fräscht, välordnat...
Comment on this business

to add BarnSamariten map to your website;