facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Baron

Address: Näsbydalsv. 7 , Täby 183 31, AB, SE
Phone: +46 8 758 40 70
City: Täby
Zip Code: 183 31


Opening Hours

Monday: 10:00-22:00
Tuesday: 10:00-22:00
Wednesday: 10:00-22:00
Thursday: 10:00-22:00
Friday: 10:00-23:00
Saturday: 12:00-23:00
Sunday: 12:00-22:00


related searches: barons alberta history, barons alberta postal code, village of barons alberta, barons community hall, barons alberta map, barons canada, barons alberta to lethbridge, barons alberta real estate
Similar places near
Pomodorini Pomodorini 567 meter Mycket uppmärksam och trevlig personal! Fick snabbt vår mat och väl hemma njöt vi av ...
Palma Pizzeria Palma Pizzeria 1 km Troligtvis en av Stockholms sämsta pizzerior med gamla grejer där utgångsdatumet har ...
V.T.S Pizza V.T.S Pizza 3 km Underbart god och väl tilltagen lunch. Mycket gott och trevligt. Vi åt kycklingsalla...
Bella notte Bella notte 5 km Helt ok mat, bra pris. Trevlig personal men lokalen är ganska kal och steril.Mat: 5/5...
Reviews
Liten torr kycklingsallad för 90kr. Tillbehör: gammalt torrt bröd. Håll er borta, katastrof.
Bra mat och trevlig personal Gammal och trevlig atmosfär
Man får en rätt snuskig, liten pizza med tråkiga råvaror. Har försökt ge den här pizzerian en chans många gånger men blir alltid lika besviken. Lokalen i övrigt känns lite som en nedgången baravdelning på en finlandsbåt, och som pricken över iet sitter det alltid samma gäng slitna pensionärer och kedjeröker Blend utanför entrén så fort vinterkylan är borta. Det som ger stället två stjärnor istället för en är att de har ett rätt lågt pris på pizzorna. Jag har inte heller smakat husmanskosten, så den har jag ingen talan om.
En typisk kvarterskrog med pub- och matsalsmiljö. En aning utdaterad inredning men överraskande god mat inom ramen för genren. Vi går gärna dit igen.
Den vidrigaste kebaben jag någonsin ätit hemsk service och otrevlig personal. Jag har verkligen aldrig varit med om något värre ingen borde någonsin äta här både jag och min vän har matförgiftning efter deras mat
Prisvärd lokal pizzeria med just den pizzan du vill ha eller en supergod plankstek! Alltid lika roligt att gå dit! Varje gång möts man av en välkomnande personal med Gaby i spetsen!
En av dom sämsta pizzorna jag har skådat. Dessutom är det jävligt dyrt för den lilla barnpizzan jag fick. Min kollega beställde en räksallad som va så liten så det såg ut som att någon hade ätit klart. Personalen va riktigt tråkig. Jag kommer aldrig mer gå dit.
Absolut den sämsta hamburgaren med pommes frites jag ätit. Var som en stor kall mörkbrun klump, var nog tillagad dagen innan ! Pommes fritesen var halvkalla och tjocka. En sak var bra att nu vet jag att jag aldrig kommer besöka den restaurangen något mer !
115 sek för kebabtallrik och en läskburk, små mängder usel kvalité och microfeeling. Dessutom otrevlig personal samt hårstrå i salladen. UNDVIK DENNA FAKERESTURANG ICA LEVERAR EN BÄTTRE GASTRONOMISK UPPLEVELSE.
Tråkig mat och salladsbar, relativt dyrt för den maten man fick serverad. Personalen känns ointresserad och verkar ha gett upp sin kärlek till att driva en restaurang.
Comment on this business

to add Baron map to your website;