facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for barportoljunghusen

About

En riktigt hamnkrog på ett underbart läge i Ljunghusen



"På första parkett mot Öresund i Ljunghusens pittoreska småbåtshamn hittar du vår klassiska hamnkrog. Från lunch till sen kväll erbjuder vi vällagade rätter som både kan ätas på plats och tas med. Vi serverar allt från typiska rätter såsom hel grillad fisk och räkmacka till en köttbit. Du är självklart alltid välkommen till oss även för en kall öl, sommardrink eller glass när andan faller på.Den ostörda utsikten över hamnens båtliv avnjuts allra bäst från vårt soliga trädäck i väster, där fantastiska solnedgångar kan upplevas. Vill du hellre sitta inne har du samma sköna vy genom våra stora perspektivfönster. Miljön är avslappnad både inne och ute och vi gör allt för att du ska trivas hos oss. Välkommen till oss!"
Address: Västra Hamnplan 1, 236 41 Höllviken
Phone: +4640404536
City: Höllviken
Zip Code: 236 41


Opening Hours

Monday: 11:30 - 23:00
Tuesday: 11:30 - 23:00
Wednesday: 11:30 - 23:00
Thursday: 11:30 - 23:00
Friday: 11:30 - 23:00
Saturday: 11:30 - 23:00
Sunday: 11:30 - 23:00


related searches: Bar bistro Ljunghusen, Badhytten, Strandtugg, Bistro Perspektiv, Gästis Skanör, Hotell Gässlingen, Millennium Hollviken, Millennium höllviken meny
Reviews
Trots att det dåliga vädret gjorde allt för att förstöra kvällen, så gjorde BarPortos personal och köket detta till ett väldigt uppskattat besök. Vi blev väl omhändertagna från första ögonblick, till att vi lämnade. Maten som beställdes in - fiskburgare, skaldjurspasta samt dagens fisk - var både vällagad och god och bör inte göra någon besviken. Portionerna kändes också lagom. Efterrätten, Eton Mess, var godkänd men tyvärr inte mycket mer. Den kunde varit något större och något smakrikare.
Mysig hamnkrog/bar med väldigt fin kvällssol. Trevlig personal och god mat och drinkar. Kan rekommenderas.
Bra mat till lite högre pris. Få alternativ för köttätare. Vin på fat som serveras i egna flaskor och 75cl ölglas gör det lite mer spektakulärt. Suverän utsikt över hamnen. Extra plus för fantastisk solnedgång.
Trevlig stämning, god mat och mycket fin service.
Väldigt trevlig personal. Mycket mycket god hamburgare, fullt i klass med exempelvis Shake Shack i New York snarlik smak, komposition och storlek. Viktigaste är själva köttet som de har full koll på. Varm rekommendation.
Mysigt strandnära matställe med fullständiga rättigheter och bra utbud av fisk och skaldjur. Stek och burgare till dem som så önskar. Parkeringen ligger nära. Det gick fint att sitta ute på kvällen. Det var lagom varmt.
Vi åt en hamburgare, en spätta samt en ryggbiff. Maten var fantastisk bra för dom pengarna. Men servicen var riktigt bra , vaken personal som hela tiden var steget förre Riktigt bra levererat
För små pastaportioner för vuxna! Spagettin var för hård till skillnad från musslorna så det gifte sig inte i munhålan! Barnportionen var kryddad med chili & vitlök precis som portionen till en vuxen! Alldeles för starkt för en 4-åring! Tråkigt med tanke på att det var dyrt! Att äta gott kräver en bra kock!
Perfekt läge Bra mat Ca 1.30h väntan på mat. Uteserveringen är fylld med spindlar och då menar jag inte enstaka spindlar.. fullt överallt i taket och parasollerna. Dvs en åkte ner i håret på en i sällskapet , en kröp ner på ryggen på en annan och en fick trevligt sällskap i sin handväska. Riktigt ofräscht och vårt sällskap valde att flytta in. Hade man gjort något åt väntetid och fräschat upp uteserveringen så hade det blivit en 4:a Stor besvikelse då jag hade förväntat mig mer! Väntan på maten bestod av att se så att vi inte blev attackerade av det rikliga djurlivet på uteserveringen.
Tyckte först det var lite "pricy" när jag såg menyn, men när maten kom var det fantastiskt gott, och perfekt tillagat. Personalen bestod av unga killar som var mycket trevliga och omtänksamma. Det blev en trevlig upplevelse, och också prisvärt.
Comment on this business

to add barportoljunghusen map to your website;