facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BASTA Urban Italian

Address: Sveagatan 17, 791 36 Borlänge (commune)
Phone: +462310030
City: Borlänge
Zip Code: 791 36


Similar places near
La Cantina La Cantina 593 meter Bra mat och Bra service. Extra kul när det kommer ett antal italienare, då känns det ...
Reviews
Jätte gott mot och riktigt bra italiensk öl! Rekommendera till alla! Goda mix drick finns också.
Jättegoda moderna tappningar av italiensk mat. Vegetariska, veganska och glutenfria alternativ finns.
Underbar service! Utsökt mat! Normala priser! Starkt rekommenderar
Liten och torr pizza för nästan 190 sek och 3 pyttesmå glasskulor till efterrätt för 100 sek . Inte prisvärt enligt mig trots trevlig personal och bra service.
Första besöket fick vi ett ganska trångt bord i ett hörn med en servitris som kanske var ny eller nervös. Inget fel men blev lite fel kommunicerat och lät nästan lite sur när vi inte beställde efterrätt. Andra besöket var betydligt bättre och maten är fantastisk. Fin restaurang som är ett underbart bryt från alla slaskhak i Borlänge.
Trevligt ställe! En femma hade fåtts om tryffelpastan smakat mer tryffel och mycket mindre grädde, var lite som att dricka grädde älskar grädde för övrigt! och att det inte bjuds på några brödbitar till maten känns lite tråkigt. Väldigt nöjd med skaldjurspastan, fyllig och god, men saknade lite gott bröd till som sagt. Tack för mig.
Premiär i veckan på Basta, Carbonara fick bli valet. Snabb service av trevlig och välkomnande personal. Maten smakrik och god, prismässigt lite i dyraste laget i förhållande till portionsstorlek men fyra stjärnor förtjänas.
Sämsta servicen någonsin. Två av två gånger som dom glömt rätter vid beställning via foodora. Kan absolut INTE rekommendera.
Kanonbra restaurang på väg hem till Stockholm från Sälen - supergoda pizzor, fräscha sallader halstrad tonfisk och perfekt upplägg för barnen med pyssel och kritor. Värt att ta vägen via Borlänge!
Comment on this business

to add BASTA Urban Italian map to your website;