facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bastard Burgers

About

Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Sveriges bästa hamburgare. Välkommen!



"Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Sveriges bästa hamburgare. Välkommen!"
Address: Åsgatan 25, 79171 Falun
Phone: 0920-69999
City: Falun
Zip Code: 79171


Opening Hours

Monday: 11:00 - 20:00
Tuesday: 11:00 - 20:00
Wednesday: 11:00 - 20:00
Thursday: 11:00 - 20:00
Friday: 11:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 19:00


related searches: Bastard Burgers Skövde, Bastard Burgers Göteborg, Bastard Burgers near Me, Bastard Burgers menu, Bastard Burgers Gullmarsplan, Bastard Burgers Frölunda, Bastard Burgers pris, Bastard Burgers wiki
Similar places near
Burgarbussen Burgarbussen 321 meter Otroligt goda burgare känns att det är kvalite och ett hantverk har ätit flera gånger...
47:an Pizzeria 47:an Pizzeria 411 meter Det är stor platser och bra personal.Tjänst: 5/5
McDonald's McDonald's 1 km Smutsigt, fanns inte ett rent bord att tillgå. Vi var där runt 20:30, tyvärr syns int...
Reviews
Fantastisk service! Bästa hamburgaren jag ätit på flera år, pommesen var magiska utan att överdriva.. Vi kommer definitivt att äta här igen snart! Så en kanonkväll då jag fyllde år 3/11 när vi var här..
Otrevlig personal, gick ej att ta bort/lägga till något på burgaren. När maten väl kom var stripsen kalla och sladdriga, burgaren var smaklös och EXTREMT flottig. kunde ta 2 tuggor sen fick jag kasta resten då det var oätligt.
Hamburgare som kändes väldigt ohälsosam. Inte för att man väntar sig supernyttig mat, men den kändes fet och jag saknade fräschör eller krisp i form av någon sallad på eller liknande. Jag åt en vegansk Luleå. Nu har jag provat två gånger till och nu höjer jag betyget. Gott. Särskilt Hooja-skakisen var en riktig höjdare. Bra veganutbud - stort plus för det.
Käkat här vid flertal tillfällen och aldrig varit missnöjd med besöket. Lite långsamt emellanåt med serveringen men oftast har det varit lång kö då också lunchtider. Bra smakvariationer på burgare, grymma sidorders och dipper. Nackdel med endast en toalett i lokalen.
Otroligt god burgare, servicen var utmärkt av den trevliga personalenMat: 5/5
Kyckling burgaren var ända avdelningen jag käka där. Skulle nästan säga den godaste burgaren jag käkat. Tyvärr så gjorde ni ett dåligt val å sluta med kyckling för nån dålig anledning. Inte värt å käka här nå mer.
Maten var jätte god. Okey bemötande. Lite med folk när vi åt men jätte trevlig och fräsh lokal. Vegetariska alternativ: Fanns en egen meny med alternativ.
Maten är fantastiskt god, men att äta inne i restaurangen är stundtals en plåga. Här har ingen tänkt på ljudet över huvud taget. Det ekar enormt mycket och stolar som dras över golvet låter fruktansvärt högt och illa. "Möbeltassar" är uppfunnet 2021. Hur står personalen ut?
Bra pommes men tyvärr bara ok hamburgare enligt mig. Snålt tilltagen lunchMat: 3/5
Nej, detta var ingen höjdare. Krångligt och dyrt att ta bort eller lägga till något tillbehör, pinsamt. När serveringen gjordes var pommes fritsen redan kalla och sladdriga. Två stjärnor räddades av att den burgare som jag beställde smakade bra. Men inga mer besök här. Äter hellre Sibylla runt hörnet
Comment on this business

to add Bastard Burgers map to your website;