facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bastard Burgers

Address: Polhemsgatan 7, 392 39 Kalmar (Kalmar)
Phone: 0480-10808
City: Kalmar
Zip Code: 392 39


Opening Hours

Monday: 11:00 - 20:00
Tuesday: 11:00 - 20:00
Wednesday: 11:00 - 20:00
Thursday: 11:00 - 20:00
Friday: 11:00 - 21:00
Saturday: 11:00 - 21:00
Sunday: 11:00 - 19:00


related searches: Bastard Burgers Skövde, Bastard Burgers Gullmarsplan, Bastard Burgers menu, Bastard Burgers Göteborg, Bastard Burgers locations, Bastard Burgers near Me, Bastard Burgers wiki, Bastard Burgers Alvik
Similar places near
Kalmargrillen Kalmargrillen 1 km Helt ok mat, dock små och smaklösa portioner till ett förhållandevis högt pris.Mat: 3...
Burger King Burger King 2 km Grillat är godast. Burger King har den bästa hamburgaren då det gäller snabbmat.Mat: ...
Grilleriet Burgers Kalmar Grilleriet Burgers Kalmar 2 km Grymt god hamburgare! Jag åt en Grilleriets starka. Lagom portion. Alla i personalen ...
Reviews
Gott men blev dock inte särskilt mätt.Mat: 3/5
Goda burgare! Suveränt veganskt/vegetarisk utbud där du kan få både Beyond Meat och grillost. Trevliga milkshakes och pommeslådor! Hade priset varit lite lägre eller portionerna lite större så hade det kunnat fått full pott.
Goda burgare med fräscha råvaror, de är dock lite små. Sötpotatis stripsen var goda så även stripslådan med färska jalapenos. Det kostar dock en del och så vi fick vänta i 30 min. Men väntetiden informerade de faktiskt om innan vi beställde.
Kalmars absolut bästa hamburgare för stunden! Inga konstigheter här utan bra kött, bra råvaror och en riktigt ljuvlig helhet. Sötpotatisen är dessutom ovanligt bra för att vara på snabbmatsrestaurang så prova gärna - men ät direkt innan den svalnar. Ett oväntat, och onödigt, störmoment är att dörren ut mot parkeringen skapar korsdrag i restaurangen. En bättre dörrstängare efterlyses. Och väntetiden för att få maten är i överkant. Men med denna smakupplevelse är maten väl värd att vänta på! Rekommenderas varmt!
Trevlig resturang med goda burgare. Här passar utrycket man får vad man betalar för kvalitet.Mat: 5/5
Mycket trevlig tjej i kassa/servering. Hämtade kaffe och serverade till mig efter maten,vänlighet värmer i januari
Helt okej burgare. Acceptabel väntetid. Pris i överkant.
Fantastiskt burgare! Bra presentation och fint upplagd. Mycket god smak och fantastiskt mört kött. Rekomenderar starkt.
Sämsta burgaren! Fick vänta 50 minuter på tre burgare efter att jag gick in och frågade kassörskan var min mat var så får jag till svar att hon inte visste. Tog ytterligare 20 min att få maten. Bjöd inte ens på en cola till som jag beställde. Rekommenderas absolut inte. Flera fick vänta över 20- 40 min på sin mat och det var inte ens fullsatt.
Hade blivit en 5.a om pommesen hade fått ligga i fritösen lite till. Nu va dom lite bleka och sladdriga. Ayia Napa halloumiburgare så god! Inte ofta man får halloumin så varm och perfekt! Dressingen passar perfekt till. Luleå perfekt stekt lite rosa i mitten, brödet mjukt och fluffigt men höll ihop perfekt Bra konsistens och helhet. Dyrare men väl värt pengarna.
Comment on this business

to add Bastard Burgers map to your website;