facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bastard Burgers

Bastard Burgers

About

Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Sveriges bästa hamburgare. Välkommen!

Address: Stora Marknadsvägen 15, 183 70 Täby
Phone: 08-207843
City: Täby
Zip Code: 183 70


Opening Hours

Monday: 11:00 - 20:00
Tuesday: 11:00 - 20:00
Wednesday: 11:00 - 20:00
Thursday: 11:00 - 20:00
Friday: 11:00 - 21:00
Saturday: 11:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 19:00


related searches: Bastard Burgers Göteborg, Bastard Burgers Skövde, Bastard Burgers dagens, Bastard Burgers locations, Bastard Burgers near Me, Bastard Burgers Alvik, Bastard Burgers menu, Bastard Burgers Malmö
Reviews
Grymma burgare och as goda lyxpommes! Det enda jag saknar är BEA och riktiga chicken Nuggets. Annars jätte gott, fräsch lokal och trevlig personal. Saftig dubbelcheese åt jag, plus bacon. Mmmmm! Deras oreo milkshake va smarrig! Kortfattat: DYRT, men kvalité och riktigt gott. Enkel inredning inget för date stirra varann i ögonen men fräscht. Mycket trevligt folk som jobbar där!
Bra mat till vettiga priser och en servitris med en grymt bra inställning. Lite skönare bänkar och stolar är det enda som saknas.Mat: 5/5
Tyvärr inte en upplevelse att rekommendera. Dålig hygien där foodora och wolt leverantörer kommer och nuddar maten med sina jackor och pratar högt precis över där de serveras i luckan. Pommesen kändes fadd och veganburgaren hade inte rätt ingredienser. Till en meny med en vanlig New York burgare för 159kr får man en läskburk och räfflade pommes som verkade vara något slags budgetalternativ. Killen i kassan var vi tvungna att förklara 3 ggr till om att vår veganburgare inte får innehålla ägg och mjölk. Men han var trevlig och försökte lösa problemet med fel ingedienser så därför får ni 2 stjärnor.
Jätte god hamburgare som alltid men tråkigt att dippen numera kommer färdigförpackad då kan den väl kosta 6 kr som på mcd, pommesen smakar samma som på sibylla och om nu hälften av borden är avspärrade får man hålla efter mer på dom. Nu var det disk på alla bord förutom ett högbord och inte speciellt mycket folk :
Två personer i personalen en onsdag vid 18:30-tiden. Blev fullständigt ignorerad när jag stod i kassan i flera minuter och ville beställa. Gick därifrån och åt på annan restaurang. Starta inte en restaurang om ni inte kan bemanna den.
Testa scoville challange-burgaren. Jättegod! ganska stark så tycker man inte om stark mat ska man inte ta den.
Har varit här många gånger. Bästa hamburgaren någonsin. Kvalitet och bra hygien.
Alltid fantastiskt gott. Skönt med så många veganska alternativ. Trevlig personal och snabb service utan avkall på kvaliteten
Detta är min favoritrestaurang i Täby C. Äter där ofta på mina luncher och personalen är underbar! 10/10
Väldigt dyrt och när vi inte kunde lägga till sötpotatis pommes hos uber eats kunde de inte justera när vi ringde in innan de ens börjat med att tillaga beställningen. Otroligt dåligt, kommer aldrig beställa där till min familj igen.
Comment on this business

to add Bastard Burgers map to your website;