facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bauhaus

Bauhaus
"Vi är byggvaruhuset som erbjuder allt du behöver för dina bygg- & renoveringsprojekt. Hos oss kan du köpa allt från virke till ett komplett badrum. Du hittar med andra ord byggmaterial som trall, kakel & klinker, färg, tapeter, maskiner, verktyg, belysning samt golv i form av parkettgolv, laminatgolv och vinylgolv för ditt hem. Vi har också allt det du behöver för att få en fin trädgård med produkter som jord, gödsel, blommor, träd och häckplantor i vårt sortiment.Du kan välja att köpa det du behöver online med hemleverans eller att hämta det i ett av våra varuhus. Om du behöver låna släp kan du göra det gratis i alla varuhus. Om du vill hyra en maskin eller ett verktyg har vi även ett stort sortiment av uthyrningsmaskiner i varuhusen."
Address: Segersbyvägen 26 , Botkyrka 145 63, AB, SE
Phone: +46 8 534 704 00
City: Botkyrka
Zip Code: 145 63


Opening Hours

Monday: 06:30-20:00
Tuesday: 06:30-20:00
Wednesday: 06:30-20:00
Thursday: 06:30-20:00
Friday: 06:30-20:00
Saturday: 06:30-20:00
Sunday: 06:30-20:00


related searches: BAUHAUS near me, BAUHAUS Mannheim, BAUHAUS Köln, Bauhaus art, BAUHAUS Hamburg, Bauhaus Museum, BAUHAUS Öffnungszeiten, Bauhaus Dessau
Reviews
En fantastisk säljare service vänlig och satte kunden i första rummet. Tag väl hand om Emir E. Han sålde inte bara på oss en lounge grupp utan ett leende och en 100% fokus på vårt behov. Jag kommer bli en stamkund från och med idag här på Bauhaus. Jag har alltid varit kritisk mot detta företag men inte nu längre. Bra jobbat Emir E för den trevliga stund men nu får jag ligga i fosterställning när jag kollar bankkonto men det var det värd. Med vänlig hälsning, JC fransmannen
Jag gillar Bauhaus. Brukar handla i flera av butikerna och har alltid fått ett proffsigt och positivt bemötande. Det spelar ingen roll om det är i drive-in, trädgårdsväxter eller i själva varuhuset. Jag brukar mestadels handla direkt p plats, men har även beställt via webben. Det har fungerat riktigt bra. Även uthyrningen av maskiner/verktyg fungerar bra
Beställde två luftvärmepumpar med installation av jättetrevlig säljare Nadin Någon dag senare visade det sig att installationen inte hade blivit beställd av säljaren så hemleverans blir fördröjd då Bauhaus lager inte levererar utan att fått info om ackrediterad installatör "lagkrav" Så jag sänker mitt betyg en
Skulle handla trall 27/7 och hade kollat på nätet att det skulle finnas. På hyllorna var det dock tomt. I kassan på drive in stod det 4! tjejer och hängde och tittade i sina mobiler och pratade med varandra. De tittade upp lite surt när vi bad om hjälp, kändes som om vi störde. Inte bra service alls och ingen förklaring till den felaktiga informationen. Vi åkte därifrån tomhänta och till byggmax istället.
Extremt långa väntetider på att få hjälp då det är väldig få personal. Dessutom stämmer inte lagersaldon! Däremot fick jag ett fantastiskt bemötande av Lydia och Mattias som verkligen tog sin tid för att lyssna och hjälpte till på bästa möjliga sätt och rekommenderade en annan produkt istället. Därav får bauahus botkyrka 5 stjärnor!
Utan like är förnamnet!! Helt ärligt…. jag vet inte vart jag ska börja… Inte ens i mina drömmar kunde jag föreställa mig en sådan bra service som jag fick av den fabulösa Sinelle! Hade jag vetat om denna service tidigare hade jag varit stamkund sedan en lång tid tillbaka. Är tillbaka imorgon och överimorgon för övrigt. Top Class!
Stor Yrkes och byggbutik som har det mesta från trädgårdsredskap till verktyg och maskiner för snickare, rörmokare med mera. Skapliga priser och redskap/maskiner/material från flera olika tillverkare att välja mellan. Drive in för byggmaterial. Har även uthyrning av vissa maskiner och redskap. Trevlig och hjälpsam personal samt egen kundservice för yrkesfolk. Man har låne/hyrsläp för den som ej har eget och vill få hem sina mer skrymmande byggvaror.
Wow ! Imponerad av alla säljare inne i drive in som var så duktiga på att hjälpa mig hitta allt jag behöver. Speciellt stort tack till Arijana som la ner tid och energi för att hjälpa mig hitta rätt material. Hon var verkligen tålmodig och villig att hjälpa vilket verkligen uppskattas hos en kund. Rekommenderar starkt !
Supernöjd med mitt besök idag, fick hjälp med massa inför renoveringen. Stort plus till Emina och Robert A, proffsigt kundbemötande, mycket kunskap och härlig humor! Att lämna med leende på läpparna leder till garanterade återbesök.
Fick underbar hjälp av jeanpierre i drive in. Med ett underbar leende och snygga lockar gjorde han allt för att hjälpa mig och hitta den bästa lösningen till mitt isolerings problem. Dessutom va han en mäster truck chaffis! Plus var det super rent! Sånt gör mig glad och det är därför från och med nu kommer jag bara att komma till Bauhaus! Tack så mycket!
Comment on this business

to add Bauhaus map to your website;