facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bauhaus

"Vi är byggvaruhuset som erbjuder allt du behöver för dina bygg- & renoveringsprojekt. Hos oss kan du köpa allt från virke till ett komplett badrum. Du hittar med andra ord byggmaterial som trall, kakel & klinker, färg, tapeter, maskiner, verktyg, belysning samt golv i form av parkettgolv, laminatgolv och vinylgolv för ditt hem. Vi har också allt det du behöver för att få en fin trädgård med produkter som jord, gödsel, blommor, träd och häckplantor i vårt sortiment.Du kan välja att köpa det du behöver online med hemleverans eller att hämta det i ett av våra varuhus. Om du behöver låna släp kan du göra det gratis i alla varuhus. Om du vill hyra en maskin eller ett verktyg har vi även ett stort sortiment av uthyrningsmaskiner i varuhusen."
Address: Gamla Nynäsvägen 600 , Huddinge 142 51, AB, SE
Phone: +46 8 519 198 00
City: Huddinge
Zip Code: 142 51


Opening Hours

Monday: 06:30-20:00
Tuesday: 06:30-20:00
Wednesday: 06:30-20:00
Thursday: 06:30-20:00
Friday: 06:30-20:00
Saturday: 09:00-18:00
Sunday: 09:00-18:00


related searches: bauhaus öppettider, bauhaus norrköping, bauhaus stockholm, bauhaus malmö, bauhaus vd, bauhaus omsättning, bauhaus sisjön, bauhaus jönköping
Reviews
Fullt av tomtar och julpynt för att inte tala om stjärnor, ljusstakar och granar. Bauhaus åren av mina favoritkedjor. Kunnig och professionell personal. Man får alltid hjälp när man behöver. Har både köpt produkter i butik och online, det fungerar mycket bra. Jag har även hyrt verktyg, vilket var synnerligen praktiskt. Jag behövde en kakelskärare för att kapa två skivor, då vill man ju inte gärna köpa en som sen står och samlar damm igen hörna. Juni 2023: den här gången blev det bara några småprylsr inhandlade. Gängtejp var det viktigaste den här gången.
Kass, står 10minuter vis hjälp disken efter att jag har frågat 3 personer och alla 3 säger att de inte jobbar i denna avdelningen gå till disken så kommer nån ditt. Efter att jag har stått vid disken i ca 10 min går jag till info som i sin tur ropar i butiks högtalarsystem, och ändå ingen kommer
Alltid trevlig personal och grejerna man behöver när man behöver det.
Skulle inhandla blomlådor idag. Kom till blomavdelningen och ser två Bauhauspersonal som står vid blommorna och plockar och pratar sinsemellan. Går fram och frågar vart jag kan hitta blomlådorna någonstans, de tittar upp och en svarar där vid dörren till vänster, jag frågar ute och får ett ja. Går ut och tittar mot vänster men ser inga så jag tittar då till höger och finner dem men inte i den storlek jag eftersökte. Det var en kvinna ute som arbetade men hon hade fullt med kunder att hjälpa så jag gick in igen och tänkte be dem om hjälp men de står kvar på samma ställe och samtalar så du sket jag i det, med tanke på att det var många kunder i butiken så kände jag inte att de två hade kunden i fokus. Får bli en längre tur till sickla där man känner sig sedd och alltid får ett leende när man ber om hjälp. Missnöjd Haningebo.
Alltid så hjälpsam och kunnig personal! Fick speciellt extra bra hjälp av Robert på er färgavdelning som kom med relevanta tips om produkter och tillvägagångssätt! Hade nog blivit en del dyra misstag om jag inte pratat med honom först!
Så stort företag som Bauhaus måste väl ha en bättre hemsida. Den lever sitt eget "liv". Plus att lagersaldo inte stämmer.
Kom till brädgården för att köpa lite virke. Frågade hur jag på bästa sätt kunde såga 5m plankan i mindre bitar. Om de hade en elektrisk såg att låna ut eller om jag skulle stå på parkeringen och handsåga. Fick till svar "Anlita någon som vet hur man gör". Hur dryg och otrevlig kan man vara? Verktygsavdelningen däremot gick above and beyond för att hjälpa mig hitta rätt. Tack!!
Priserna gör att de blir 5stjärnor för mig. Kan inte förvänta sig samma service som på en brädgård för yrkesmän, men som privatperson är bauhaus ett självklart val med grym personal. Speciellt Kim nere på drive in arenan som gav mig kanonbra service
Upplever alltid trevlig personal. Stort sortiment med mycket i butik. Galet bra öppettider. Många saker är låga priser på, kanske inte lägst men ofta eller alltid lagervaror i butik, bara det är värt allt. Märker att jag oftare och oftare åker hit mot andra butiker. Parkeringar är snudd på aldrig problem, inte ens för mig som är kinkig med att behöva parkera jämte andra bilar Ej full pott för deras drive-in har jag inte provat.....än...
Återbesök september 21. Fantastiskt upplevelse. Min känsla vid ingången är att paradiset är nära. Här finns allt, och då menar jag allt för professionella yrkesutövare och för noviser som undertecknad. Här bemöter man kunderna med respekt, oavsett nivån på kundens frågor. Fick en feeling att Bauhaus gigantiska försäljningsställe blivit ännu större och att hyllplanen inne i butiken blivit ännu högre. Det var vad jag vill säga lagom mycket kunder i butiken och jag uppskattar att covid 19 fortfarande respekteras av personalen och att det finns många stationer med handsprit. Bilderna 9/31 Vi tycker Bauhaus är fantastiskt, här finns verkligen allt för både hemmafixare som oss och för yrkespersoner. Alltid mycket folk, även idag, trots att tiderna är som de är. Personal är det gott om och alltid redo att hjälpa till. Jag vill också lägga till att det gick riktigt snabbt i kassan.... Återbesök slutet av februari 21 det var nästan en spöklik upplevelse, här brukar det alltid vara riktigt fullknökat med människor, men oj nu var det nästan helt tomt. Vi hittade dock det vi skulle ha på Bauhaus. som får mycket för ett mycket bra arbete med att förebygga covid-19 och att information finns i hela butiken. Oktober 21 julpyntet är sorgligt att de just nu varför inte vänta till december?
Comment on this business

to add Bauhaus map to your website;