facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BAUHAUS Sverige

BAUHAUS Sverige
"Vi är byggvaruhuset som erbjuder allt du behöver för dina bygg- & renoveringsprojekt. Hos oss kan du köpa allt från virke till ett komplett badrum. Du hittar med andra ord byggmaterial som trall, kakel & klinker, färg, tapeter, maskiner, verktyg, belysning samt golv i form av parkettgolv, laminatgolv och vinylgolv för ditt hem. Vi har också allt det du behöver för att få en fin trädgård med produkter som jord, gödsel, blommor, träd och häckplantor i vårt sortiment.Du kan välja att köpa det du behöver online med hemleverans eller att hämta det i ett av våra varuhus. Om du behöver låna släp kan du göra det gratis i alla varuhus. Om du vill hyra en maskin eller ett verktyg har vi även ett stort sortiment av uthyrningsmaskiner i varuhusen."
Address: Brännaregatan 2, 265 75 Hyllinge
Phone: 020 120 20 30
City: Hyllinge
Zip Code: 265 75



related searches:
Reviews
Mina tidigare besök på Bauhaus har varit tråkiga, ingen personal att prata med, urusel service. Därför har jag de senaste åren enbart handlad på Hornbach. Men, i förgår råkade jag gå in på Bauhaus i Hyllinge, OCH VAD! Träffade först två muslimska killar i dörravdelningen, riktigt service inriktade, vänlig OCH KUNNIGA. Gick vidare, fick tag i en brochyr från en mycket artig och hyfsat ung kille från Iran. Gick vidare till trädgårdsavdelningen, där träffade jag den fjärde muslimska killen, han var från Kosovo, mycket serviceinriktad och kul att prata med, köpte en gräsklippare på plats. Det är varje svensk förtags skyldighet att anställa utomlandsfödda för att dra sitt strå till stacken för att främja en sund integrtation.
Var och handlade på Bauhaus i Hyllinge idag och skulle köpa material för mitt vardagsrum. Tack så mycket Lovisa för tipsen med list, blev mycket bättre när man la till en kvartslist för att skymma glipan vid golvet.
Josephin dagens hjälte och hjälpte mig att lasta in en studsmatta i bilen.
Vi ville tacka för kunskap och hjälp en mycke trevligt ung tjej kommer inte ihåg namnet tror att de va Kajsa på färg avdelningen
Trevlig butik med bra organisering! Fick hjälp av en kille som hette Gent på trädgårdsavdelningen som var mycket hjälpsam och trevlig! I överlag fick jag ett väldigt bra intryck
Vi hade problem med ett defekt golv som vi fick returnera. Vi fick väldigt bra och professionell hjälp av Kristin och Anna. Det som skaver är att vi fick betala frakt en gång till trots att golvet vi köpte var defekt.
Stort tack till Jasminka på färg som snabbt och enkelt guidade mig till vilka produkter jag behövde för dagens arbete. Arbetet gick grymt lätt med rätt saker till arbetet. Stort tack.
Skulle köpa ett par extra tujaplanter då några hade dött för mig. Bauhaus i hyllinge skulle ha 30st i jordklump i lager men när jag kom dit fanns inte en enda. Dom hade istället tuja i kruka, men dessa var avsevärt dyrare. Jag gick till byte/återköp och Kristin som var där hjälpte mig på bästa möjliga sätt. Jag fick de dyrare plantorna till samma pris som de jag skulle haft. /Nöjd kund /Mattias
Som Svensk, men uppvuxen i USA, är jag OFTAST besviken på ’servicen’ i Sverige. Men, hjälpsamheten, erfarenhet/kunskap, och lösningarna jag fick från Bauhaus Helsingborg Hyllinge - på över tio besök under 2022/23 var TOP NOTCH -> helt enkelt ”excellent”… särskilt engagemanget från: - Hanna F. Trädgård - Kamilla Färg - Gita flera avdelningar /en imponerad Svensk-Amerikan
Efter att ha blivit påtvingad att göra denna recension så vill jag bara säga tack till Josephine som hjälpte oss hitta kompostgallret som jag och polarn gått förbi trots att vi leta efter den. Som vanligt gott humör och fin service!
Comment on this business

to add BAUHAUS Sverige map to your website;