facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BAUHAUS Sverige

BAUHAUS Sverige
"Vi är byggvaruhuset som erbjuder allt du behöver för dina bygg- & renoveringsprojekt. Hos oss kan du köpa allt från virke till ett komplett badrum. Du hittar med andra ord byggmaterial som trall, kakel & klinker, färg, tapeter, maskiner, verktyg, belysning samt golv i form av parkettgolv, laminatgolv och vinylgolv för ditt hem. Vi har också allt det du behöver för att få en fin trädgård med produkter som jord, gödsel, blommor, träd och häckplantor i vårt sortiment.Du kan välja att köpa det du behöver online med hemleverans eller att hämta det i ett av våra varuhus. Om du behöver låna släp kan du göra det gratis i alla varuhus. Om du vill hyra en maskin eller ett verktyg har vi även ett stort sortiment av uthyrningsmaskiner i varuhusen."
Address: Södra Långebergsgatan 21, 436 32 Askim, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 020 120 20 30
City: Askim
Zip Code: 436 32


Opening Hours

Monday: 06:00 - 20:00
Tuesday: 06:00 - 20:00
Wednesday: 06:00 - 20:00
Thursday: 06:00 - 20:00
Friday: 06:00 - 20:00
Saturday: 08:00 - 18:00
Sunday: 08:00 - 18:00


related searches: BAUHAUS logga in, BAUHAUS öppettider, BAUHAUS shop online, Jula, Bauhaus design, Byggmax, Biltema, BAUHAUS lediga jobb
Reviews
Nästan alltid får man ut sagt service här och ett bra sortiment Samt oftast bra priser. På sista tiden har priserna blivit något högre vi hoppas att de går tillbaka till sin primära prissättning. Här kan du hitta en man som är från minsta lilla skruv till stora färdigbyggda glasrum. Kan lova att du inte går tomhänt härifrån. Stort tack till Joanna som gav mig superbra hjälp med mina färgval!
Tyvärr så hade det jag ville ha utgått från deras lager. Inte alltid som verkligt lagersaldo stämmer mot verkligheten. Det som "saknas" finns i verkligheten på hyllorna. Och tvärtom. Personal kunde varit mer service inriktad.
Sebastian hjälpte gärna till att göra exakta raka snitt på mina plexiskivor till utbildningsväskor. Tack för snabb hjälp.
Jag har haft förmånen att träffa Eddie på min senaste resa till Bauhaus och jag måste säga att hans kunskap och hjälpsamma attityd gjorde min shoppingupplevelse exceptionell. Han var så vänlig och tålmodig med mig när jag ställde frågor och bad om råd om produkterna jag var intresserad av. Eddies passion för sin roll var tydlig genom hans expertis och engagemang för att hjälpa mig hitta det perfekta verktyget för mitt projekt. Hans höga nivå av kundservice och hans förmåga att förklara produkterna på ett enkelt sätt gjorde det mycket enklare för mig att fatta beslut. Jag uppskattar verkligen Eddies hjälp och skulle definitivt rekommendera honom och Bauhaus till alla som behöver produkter för hem och trädgård. Tack Eddie och tack Bauhaus för en fantastisk shoppingupplevelse!
Trevligt bemötande och kunnig personal! Tack Mattias för den fantastiska service du gav, samt tålamodet du hade. Det är verkligen inte alla som håller den proffsiga nivån! Stort tack! Vi kommer att komma tillbaka! Löneförhöjning för Matias tycker jag
Jag är jättenöjd med hjälpen jag fick ifrån Tove&Niklas som jobbar vid parkettgolven mm. Dom är verkligen kunniga och tillmötesgående vilket gör att jag gärna kommer tillbaka . Även Bosco vill jag ge en eloge. Han är troligtvis dem mesta kompletta och kompetenta medarbetar ni har. Men Tove&Nilklas ligger inte långt efter. Mvh Christian
Väldigt bra service och ett mycket trevligt bemötande av säljare Daniel. Det var mitt första besök här men jag kommer absolut att besöka er igen. Stort tack.
Bra service, bra utbud, bra tillgänglighet samt parkering. Ett varuhus med mycket bra och inget dålig helt enkelt. Lätt att reklamera måndagsexemplar av varor då man alltid blir mött av serviceinriktad och trevlig personal, speciellt deras stjärna till säljare Viktor Corn Rekommenderas varmt!
Det är ligger bra till. Det är lätt att ta sig hit och goda parkeringsmöjligheter. Utbudet är utmärkt det går att återfinna det mesta man behöver. Ett riktigt stort plus i sammanhanget är att jag får ta med med min hund in. Det är nog kanske därför jag väljer Bauhaus framför de andra.
Jag vill tacka Daniel som jobbar i färg avdelningen som hjälpte mig och killen idag. Han tog verkligen all tid och gav oss den bästa servicen. Behöver ni hjälp när det kommer till färg? Då rekommenderar jag honom.
Comment on this business

Directions to BAUHAUS Sverige with public transportation


Sisjö Kullegata 120 meters
86
Datavägen 210 meters
86

to add BAUHAUS Sverige map to your website;