facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BAUHAUS Sverige

BAUHAUS Sverige
"Vi är byggvaruhuset som erbjuder allt du behöver för dina bygg- & renoveringsprojekt. Hos oss kan du köpa allt från virke till ett komplett badrum. Du hittar med andra ord byggmaterial som trall, kakel & klinker, färg, tapeter, maskiner, verktyg, belysning samt golv i form av parkettgolv, laminatgolv och vinylgolv för ditt hem. Vi har också allt det du behöver för att få en fin trädgård med produkter som jord, gödsel, blommor, träd och häckplantor i vårt sortiment.Du kan välja att köpa det du behöver online med hemleverans eller att hämta det i ett av våra varuhus. Om du behöver låna släp kan du göra det gratis i alla varuhus. Om du vill hyra en maskin eller ett verktyg har vi även ett stort sortiment av uthyrningsmaskiner i varuhusen."
Address: Gamla Nynäsvägen 600, 14251 Länna, Uppsala Län, Sweden
Phone: 020 120 20 30
City: Länna
Zip Code: 14251


Opening Hours

Monday: 06:00 - 20:00
Tuesday: 06:00 - 20:00
Wednesday: 06:00 - 20:00
Thursday: 06:00 - 20:00
Friday: 06:00 - 20:00
Saturday: 08:00 - 18:00
Sunday: 08:00 - 18:00


related searches: IKEA, BAUHAUS logga in, BAUHAUS öppettider, Jula, Bauhaus design, Byggmax, Biltema, BAUHAUS fynd
Similar places near
Beit Al-Hashimi Beit Al-Hashimi 1 km Welcome to our home!
Reviews
Upplever alltid trevlig personal. Stort sortiment med mycket i butik. Galet bra öppettider. Många saker är låga priser på, kanske inte lägst men ofta eller alltid lagervaror i butik, bara det är värt allt. Märker att jag oftare och oftare åker hit mot andra butiker. Parkeringar är snudd på aldrig problem, inte ens för mig som är kinkig med att behöva parkera jämte andra bilar Ej full pott för deras drive-in har jag inte provat.....än...
Fullt av tomtar och julpynt för att inte tala om stjärnor, ljusstakar och granar. Bauhaus åren av mina favoritkedjor. Kunnig och professionell personal. Man får alltid hjälp när man behöver. Har både köpt produkter i butik och online, det fungerar mycket bra. Jag har även hyrt verktyg, vilket var synnerligen praktiskt. Jag behövde en kakelskärare för att kapa två skivor, då vill man ju inte gärna köpa en som sen står och samlar damm igen hörna.
Kass, står 10minuter vis hjälp disken efter att jag har frågat 3 personer och alla 3 säger att de inte jobbar i denna avdelningen gå till disken så kommer nån ditt. Efter att jag har stått vid disken i ca 10 min går jag till info som i sin tur ropar i butiks högtalarsystem, och ändå ingen kommer
Återbesök september 21. Fantastiskt upplevelse. Min känsla vid ingången är att paradiset är nära. Här finns allt, och då menar jag allt för professionella yrkesutövare och för noviser som undertecknad. Här bemöter man kunderna med respekt, oavsett nivån på kundens frågor. Fick en feeling att Bauhaus gigantiska försäljningsställe blivit ännu större och att hyllplanen inne i butiken blivit ännu högre. Det var vad jag vill säga lagom mycket kunder i butiken och jag uppskattar att covid 19 fortfarande respekteras av personalen och att det finns många stationer med handsprit. Bilderna 9/31 Vi tycker Bauhaus är fantastiskt, här finns verkligen allt för både hemmafixare som oss och för yrkespersoner. Alltid mycket folk, även idag, trots att tiderna är som de är. Personal är det gott om och alltid redo att hjälpa till. Jag vill också lägga till att det gick riktigt snabbt i kassan.... Återbesök slutet av februari 21 det var nästan en spöklik upplevelse, här brukar det alltid vara riktigt fullknökat med människor, men oj nu var det nästan helt tomt. Vi hittade dock det vi skulle ha på Bauhaus. som får mycket för ett mycket bra arbete med att förebygga covid-19 och att information finns i hela butiken. Oktober 21 julpyntet är sorgligt att de just nu varför inte vänta till december?
Välsorterat och bra utbud. Jag har handlat här i flera år och har många gånger fått bra hjälp av kunnig personal som tagit sig tid att ge mig tips kring mina byggprojekt. T ex har CH och flera av hans kollegor på DriveIn-sidan hjälpt mig med att förstå hur olika system exvis för putsning/slamning av lecamur, isolering av tak eller dränering av grund/suterräng fungerar och ska monteras. Det är dessutom ordning i butiken och genomgående bra kvalitet på varorna, något som gör det trevligare och snabbare att handla. Tummen upp!
Snabbt och proffesionellt bemötande inkl positivt svar map min reklamation av den exploderade duschdörren.
Vi besökte Bauhaus i Länna för att köpa en hållare för duschdraperi. Den fanns tyvärr inte, men istället träffade vi på er medarbetare Sukki. Sukki är rätt man på rätt plats. En sann glädespridare som bemöter kunderna med största respekt och professionalitet. Vi ser fram emot att komma tillbaka och träffa honom.
Klart bästa stället för mej att handla altanvirke på. Bra utbud, rymligt, och framför allt trevlig och hjälpsam personal. Bor mycket närmare Bauhaus Botkyrka, men åker alltid till Länna för virke. Det är värt de extra milen.
Fick otroligt personlig hjälp av ny på jobbet Benjamin Lind, kunnig hjälpsam och kundorienterad. Anställ fler som honom, så kommer ni öka eran kundnöjdhet med flera 100%
Fantastiskt bemötande i butiken! Både från infodisken och framför allt från Christina som assisterade mig med det jag behövde. Hennes glada energi gjorde min dag.
Comment on this business

to add BAUHAUS Sverige map to your website;