facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BAUHAUS Sverige

BAUHAUS Sverige
"Vi är byggvaruhuset som erbjuder allt du behöver för dina bygg- & renoveringsprojekt. Hos oss kan du köpa allt från virke till ett komplett badrum. Du hittar med andra ord byggmaterial som trall, kakel & klinker, färg, tapeter, maskiner, verktyg, belysning samt golv i form av parkettgolv, laminatgolv och vinylgolv för ditt hem. Vi har också allt det du behöver för att få en fin trädgård med produkter som jord, gödsel, blommor, träd och häckplantor i vårt sortiment.Du kan välja att köpa det du behöver online med hemleverans eller att hämta det i ett av våra varuhus. Om du behöver låna släp kan du göra det gratis i alla varuhus. Om du vill hyra en maskin eller ett verktyg har vi även ett stort sortiment av uthyrningsmaskiner i varuhusen."
Address: Hedkärr 103, 45176 Uddevalla
Phone: 020 120 20 30
City: Uddevalla
Zip Code: 45176


Opening Hours

Monday: 06:00 - 20:00
Tuesday: 06:00 - 20:00
Wednesday: 06:00 - 20:00
Thursday: 06:00 - 20:00
Friday: 06:00 - 20:00
Saturday: 08:00 - 18:00
Sunday: 08:00 - 18:00


related searches: BAUHAUS öppettider, BAUHAUS logga in, BAUHAUS shop Online, Jula, Byggmax, Bauhaus Växjö, Bauhaus Göteborg, BAUHAUS near me
Reviews
Kunden får inte handla, för kassörskan vet inte vad varan kostar. Det är ägaren som skall tillse att varorna är uppmärkta. Inte kunden! Sedan hota med polis när man påstår att det är kassörskans uppgift att ta reda på vad varan kostar. Egenkontroll beträffande prismärkning lämnar mycket övrigt att önska. Platschefen för Bauhaus har tydligen glömt att det finns Biltema, Jula, Rusta, Plantagen, ÖoB och Byggmax i närheten och serviceinriktad personal därstädes. Rekommenderar dessa företag framför Bauhaus. Till dags datum har det blivit 108 recensioner men en stjärna. En normal platschef skulle tycka att det är 108 recensioner för mycket och omgående utbilda personalen i kundvård.
Tycker detta är en utav de få bra butikerna i Uddevalla pågrund av deras bra kundservice fick lära känna en arbetare vid namn shad och han bemötte mig väldigt bra och gav mig all den hjälp jag behövde
Jag vill tacka Shad för den otroliga hjälpen jag fick, han hjälpte mig med allt jag sökte efter, mycket bra service :
Tack för underbart trevligt bemötande och service vid frågor om duschkabin. Johan B på VVS-avdelningen är även lång och charmig!
Jag hade gått in i fel butik och var väldigt förvirrad, men fick ett väldigt fint bemötande av Augusti som hjälpte mig hitta rätt. Hon hade varit en fin fru till en av mina söner, men hon var inte intresserad i nuläget. Fortfarande, jättetrevlig personal!
Jag besöker Bauhaus pga er kundpersonal. Ebba i Uddevalla Torp är bäst, helt fantastisk, medans andra i er personal stod och snackade om Netflix så hjälpte hon alla i varuhuset. Löneökning till henne, ni måste ta hand om de som är bra! Final skulle vilja lyfta det
Tack för bra service Ermin på El/järn
Stort utbud av allt ifrån tapeter, mattor, blommor, "gör det sj fix" mm. Hjälpsam och kunnig personal, varken bättre eller sämre priser i jämförelse med andra affärer med liknande utbud.
Värdelöst om man handlar långa brädor, skivor eller liknande för det är så trångt vid kassorna när man ska försöka styra in vagnen där. Står grejer överallt. De har ingen drive in och det är det största problemet eftersom det är en byggmarknad. Personalen är okunnig och kan sällan hjälpa en.
Väldigt bra bemött av Annes omicevic, tack så hemskt mycket för hjälpen och trevligt med en rolig konversation också. Pluspoäng till dig. Kommer återkomma i framtiden!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details BAUHAUS Sverige.

Uddevalla building material store

opening hours, reviews, map, satellite view. BAUHAUS Sverige address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to BAUHAUS Sverige. On this website you can share your comments and experiences about BAUHAUS Sverige with other people.

to add BAUHAUS Sverige map to your website;



Similar places near
Ramirent Uddevalla Ramirent Uddevalla 3 km Generösa och hjälpsamma
Ägg & Kackel -Timmerås Zoo Ägg & Kackel -Timmerås Zoo 7 km Stöder inget företag som kör aldeles för fort och har haft ihjäl 1 av våra katter och...
Yes Mansion Yes Mansion 7 km Hem
SmultronStället SmultronStället 8 km Ett litet mysigt hus ute i forshälla!
Byggmax Byggmax 9 km Hört ni slutar ta kontanter från 2021? Januari då blir det en stjärna #cashisking #bo...
Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial 10 km Bra service och hjälp, fick hjälp att köpa dörrlist åt företaget och resultatet blev ...
Risbergs Information & Media AB / ADBOX Display AB Risbergs Information & Media AB / ADBOX Disp... 10 km Ett anrikt tryckeri i Uddevalla med bra service.
Bergmans Mur & Kakel i Uddevalla AB Bergmans Mur & Kakel i Uddevalla AB 12 km Mycket bra o kunnig bemötande!