facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BB SÖS - graviditet och förlossning

BB SÖS - graviditet och förlossning

About

Välkommen till BB Sös på Facebook! Här kan du ta del av vad som händer hos oss inom förlossningsvården.

Story

Hos oss kan alla kvinnor föda barn.
Vår verksamhet på Södersjukhuset omfattar förlossning, BB-avdelning och BB-hotell, bäckenbottencentrum, amningscentrum, hörselscreening, mottagning för planerade kejsarsnitt, samtalsmottagning, specialmödravård och ultraljudsmottagning.

Även Södermalms barnmorskor på Södermalm ingår i vår verksamhet.


När du följer BB Sös kan du ta del av vad som händer hos oss.

Av hänsyn till patientsäkerheten kan vi inte ge dig medicinsk rådgivning här på Facebook. För att få medicinska råd, kontakta istället 1177 Vårdguiden eller din barnmorskemottagning.

Vi som administrerar sidan är medarbetare på BB Sös. Vi besvarar inlägg och kommentarer på kontorstid, vanligtvis måndag till fredag kl. 08.00-16.00.
Tänk på att aldrig skicka känslig information som till exempel personuppgifter, till oss via Facebook. För sådan information bör du använda telefon eller vanlig post.

Självklart får inget olagligt material förekomma på vår Facebooksida. Vi tar bort alla inlägg som kan upplevas som stötande, som innehåller personuppgifter som kränker enskildas personliga integritet, som kan uppfattas som hets mot folkgrupp eller som på annat sätt bedöms som olämpliga. Den som skriver sådana inlägg riskerar också att blockeras från sidan.

Tack för att du gillar BB Sös!

Address: Sjukhusbacken 10, 118 67 Södermalm, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-616 2680
City: Södermalm
Zip Code: 118 67



related searches: Sös BB hotell, Vad står BB för, BB Stockholm, Södersjukhuset, Igångsättning, Svepning gravid, Förlossning Karolinska, Danderyd förlossning
Similar places near
Sachsska Barnsjukhuset Sachsska Barnsjukhuset 20 meter Fyfan vilka hjältar. Var inlagd i tre dagar för körtelfeber och varenda en i personal...
Akutenheten Södersjukhuset AB Akutenheten Södersjukhuset AB 66 meter Det är den sämsta sjukhuset i hela världen. Jag som reser så mycket har varit i måna ...
Comment on this business

to add BB SÖS - graviditet och förlossning map to your website;