facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BBQ Truck - Stockholm

BBQ Truck - Stockholm

About

Med låg temperatur, lång tid och riktig ved för riktig rök skapar vi mat utan kompromisser. Det finns inga gänvägar för äkta barbecue!

Address: Nacka, Nacka
Phone: 0728775734
City: Nacka



related searches: Hyra Food truck Stockholm, Food truck Stockholm university, Food truck Stockholm tillstånd, Food truck for sale Sweden, Pizza food truck Stockholm, Best food trucks Stockholm, Haileys food truck, Bun Bun stockholm
Reviews
Otroligt smakrik och knaprig stekyta med djup köttsmak. Mjukt bröd som inte tar över köttsmaken. På bild så är det deras ”The Godfather” burgare. Så god som den var blev det två burgare. Resan ifrån Småland till Nacka var väl värd det.
Fantastiskt! Värt att åka ut till Nacka för att testaen av dom absolut bästa burgare jag ätit! Köttsåsen, herregud så bra kött!
Bästa burgaren som jag någonsin har ätit och trevlig personal men lång väntetid! Värt det i slutändan! Hoppas att de ändrar öppettider satt det blir längre än 14:00
bästa burgarna jag har ätit i mitt liv. Värt väntandet i kön. Kyckling över ris var också gott. Detta ställe får alla andra större burgar ställen att se mindre ut. Parkering: finns garage nära foodtrucken
Stockholms bästa? I alla fall topp 5, kanske p.g.a att burgaren som serverades inte var mitt första val, Smokey burger, hade föredragit en mer standard Cheese. Kanske lite hårt stekt, men då klyver vi hårstrån. Trevlig personal och snabb service i minus och snö!
Vi time'ade in Funky Chickens rekorddag en solig vårsöndag i april. Öppet då 11-17, vi kom dit kl 15:50. Först köa 45min för att beställa, sen ytterligare 1h och 15min för att få maten. Och det var värt varenda lite sekund. Otroliga hamburgare! Kommer ta mig ut från Täby till Nacka oftare bara för att äta dessa burgare, i hopp om en mindre kö i alla fall.
Lever det upp till hypen som Sveriges bästa? Sannolikt ja, alla smaker sitter, köttet smakar fantastiskt och det är som ett perfekt balanserat vin. Lång kö sen en timme väntan. Vilket dock gör att man troligen inte orkar besöka igen men kul att pröva en gång, ifall man har tålamod för kö o vänta.
Här är stället som mäter sig med vilken lyxkrog som helst vad maten anbelangar Trycket är enormt, personalen 4st, slet som djur för att leverera käk till många på kort tid. 3 år i rad BÄSTA HAMBURGAREN i Sverige‼ 5 BÄSTA i Världen‼‼‼ Minutiöst framtaget recept, finlir i varje fiber. Gör inte misstaget att hoppa över ketchupen‼ till och med den är en dröm för smaklökarna‼
Förväntningarna på Sveriges godaste hamburgare var höga. Efter att fått vänta 20 minuter i regnet så tog vi hem underverket och åt hemma en halvtimme senare. Då hade brödet sugit åt sig av såsen och såg osexigt ut. Burgaren var god men långt ifrån den godaste. Check. Höjer från 3 till 4 för snabb feedback från ägaren som fattar vikten av bra recensioner och att ta till sig kritik.
Bästa burgaren jag har käkat 150kr för burgare ändast plus 40 minuter vänte tid men en riktig smak upplevelse
Comment on this business

to add BBQ Truck - Stockholm map to your website;