facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bbq-Verandan

Address: Bryggarvägen 28, Fagersta
Phone: 0707303970
City: Fagersta



related searches: The House Bansko, Best restaurants near me, The House restaurant, Irish Harp Bansko, El Torito Bansko, Steak House Bansko, Bansko Restaurants, Steak House Lazur Bansko
Reviews
Ett andningshål i pizza och kebab-bältet. Ljuvliga nygrillade lamm- och kycklingspett serveras med hummus och en rad andra smakfulla libanesiska röror. Tabolehn är pinfärsk och är en utmärkt följeslagare till grillspetten. Den trevliga personalen bakar till och med färskt bröd som serveras till varje mål mat. Inte bara är det här den enda restaurangen värt namnet i Fagersta - den är riktigt bra. Boka in ett stopp på vägen - du kommer inte ångra dig. Avsluta med en kopp turkiskt kaffe. :
Otroligt mögligt och blöt tunnbröd. Kommer aldrig beställa igen, inte varit med om något värre på en restaurang!!
Riktig dålig mat kräkts direkt efter att jag åt maten
Underbar och god mat! Smakrik linssoppa som förrätt! Underbart! Rekommenderas varmt!
Tog en mix-tallrik. Väldigt gott och väldigt mycket mat, proppmätt!
Väldigt gott matt & trevligt bemötande. Men inge planering och service på störe/mängder beställningar.
Trevlig personal, rätt så fin lokal. Vi fick vänta 30 min på maten men det var det värt. Väldigt god och vällagad mat. Jag åt falafelrulle och den var supergod. Rekommenderas varmt.
Trevligt personal och bra mat!
Vällagad, prisvärd och smakrik mat. Jag har ätit de flesta av rätterna på menyn och aldrig blivit missnöjd.
Helt fantastiskt ställe! Mycket god mat, mysiga bord, fin decoration, trevlig personal men bäst av allt är att maten är ordentligt gjord. Hantverk och kärlek har garanterat inte sparats på. Maten grillas även över en riktigt öppen grill. Vet du inte vad det är på menyn så va inte blyg att fråga personalen. Dem är mycket hjälpsamma och förklarar detaljerat vad som är vad.
Comment on this business

to add Bbq-Verandan map to your website;