facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BBS Begagnade Kontorsmöbler AB

ntorsmobler-ab????
Address: Enköpingsvägen 14 , Solna 170 68, AB, SE
Phone: +46 8 85 92 00
City: Solna
Zip Code: 170 68


Opening Hours

Monday: 09:00-17:00
Tuesday: 09:00-17:00
Wednesday: 09:00-17:00
Thursday: 09:00-17:00
Friday: 10:00-15:00
Saturday: 12:00-15:00


related searches: Begagnade kontorsstolar, Begagnade kontorsmöbler Göteborg, Begagnade kontorsmöbler Malmö, Begagnade kontorsmöbler Skåne, Begagnade möbler, IKEA Kontorsmöbler, Mjuk möbler, DPJ Workspace
Reviews
Jag är väldigt nöjd med min kontakt och mitt köp hos Begagnade Kontorsmöbler! Ett bra bemötande både per mail och i butik. Produkten jag köpte skrivbord med vevfunktion hade ett konkurrenskraftigt pris, känns stabilt och har en fin finish och kvalité. Jag var ute efter en viss typ av skrivbord och det fanns flera modeller och varianter att välja på. Ett stort plus att det bara var att ta med sig både skiva och stativ direkt från butiken. Tack för affär!
Öppet men det går inte att få se eller köpa något då kvinnan i butiken inte hittar på lagret. Tidigast andra halvan av augusti kan man köpa annat inte köpa annat än gamla kontorsstolar. Varför inte sommarstänga helt….
Stor butik med mycket utbud! Tack för snabb & smidig affär
Tyvärr väldigt trist och ointresserat bemötande av den kvinnliga försäljaren. Flera spekulanter lämnade butiken i vredesmod. Märkligt beteende, vill man inte sälja?
Många begagnade stolar och andra kontorsmöbler att välja mellan men väldigt dyra. Kvalitetsmöbler dock oc 6 månaders garanti lämnades
Perfekt om man är ute efter funktionella och ergonomiska kontorsmöbler. Jag betalade 3000kr för en kontorsstol som är skön och håller länge. Hjälpsam, trevlig och kunnig personal.
Här hittar du möbler av alla slag. Kanske behöver du ett bord med behaglig kontorsstol, då måste du hit och titta
Trevlig och kunnig personal. Bra sortiment för privatpersoner. Utöver utställningssortiment finns det ett lager som kompletterar. Möbler och priser från "enkelt" till designer.
Mycket nöjd, var ute efter en kontorsstol och fick bra hjälp och hittade ett fint exemplar. Väldigt stort utbud.
Trevlig och hjälpsam personal, bra priser och bra kvalitet på De begnade möblerna. Fick snabbt rätt och professionell hjälp - de kunf sin sak. Lätt att betala med kort. Stort utbud.
Comment on this business

to add BBS Begagnade Kontorsmöbler AB map to your website;