facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BDF Service i Arboga AB

BDF Service i Arboga AB

About

Vi är ett familjeföretag med en lång tradition inom fönster branschen och vi specialiserar oss på försäljning och montage av fönster, dörrar, garageportar.

Story

Vi är ett familjeföretag med en lång tradition inom fönster branschen och vi specialiserar oss på försäljning och montering av fönster, ytterdörrar, altandörrar, skjutdörrar och entre portar samt garageportar.
Alla våra produkter är kundanpassade utifrån mått och form.

BDF Service i Arboga erbjuder bland annat underhållsfria fönster och dörrar tillverkade av UV-beständig PVC eller aluminium.
Vi säljer fina träfönster och dörrar tilverkade av olika träsorter som furu, ek, mahogny och många varianter av aluminium konstruktioner.
Våra produkter är direkt levererade från DAKO fönsterfabrik, vilket innebär att vi kan hålla mycket förmånliga priser.

Vårt företag arbetar med att leverera färdiga lösningar för upphandling av fönster, fönsterdörrar, dörrar och glaspartier för alla möjliga projekt, stora som små.

Vi arbetar för att kunna leverera kvalitativa fönster och dörrar till marknadens förmånliga priser.
Vi värdesätter dina önskemål och gör vårt yttersta för att du som kund ska vara nöjd med den produkt vi levererar och våra tjänster.

Söker du fönster eller dörrar med särskilda krav på säkerhet, bullerdämpning, värmeisolering , tillbehör eller utförande?
Vänd dig då till oss för råd och information, vi erbjuder dig offerter helt kostnadsfritt och utan köpkrav !



"Välkommen till Arboga fönster.BDF Service är ett familjeföretag som har mer än 12 års erfarenhet av försäljning och montagearbete av produkter som alla typ av fönster, entrédörr, garageport, altan inglasning.Våra tjänster är för dig som söker en komplett och professionell lösning på leverans av produkter och tjänster direkt till dig.Vi arbetar med att leverera fönster, fönsterdörrar, entredörrar och mer avancerade glaspartier för alla möjliga projekt, stora som små, med möjligheten att välja till montering eller ej.Vårt syfte är att leverera kvalitativa produkter och göra vårt ytterst bästa för att du som kund blir nöjd med dem produkter och tjänster som vi levererar, vänd er till oss för råd och information på vår email eller telefon."
Address: Norra Ågatan 5H, 73231 Arboga
Phone: 0589-19 604
es.ecivresfdb@ofni
City: Arboga
Zip Code: 73231


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 15:30

Reviews
Superproffsig firma som installerade fönster samt altandörr i vårat hus. Snickarna jobbade snabbt och höll allt väldigt rent & snyggt runt sig! Vi är supernöjda med slutresultatet och kan därför varmt rekommendera BDF-service!
Ett kanon bemötande och väl utfört arbete, kan väl rekommendera dom.
Proffs . Bra kvalitet o fantastiskt bra utfört arbete. Rekommenderas varmt.
Alltid hjälpsamma och trevliga
Snabba och trevliga
Comment on this business

to add BDF Service i Arboga AB map to your website;