facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Beach House Skrea Strand

Beach House Skrea Strand

About

Sommarrestaurang med bra läge vid stranden

Story

À la carte, Pizza och Bar. Vi har även minigolfbana. Sommarrestaurang med bra läge vid stranden. Öppnar 18 april 2014 och håller öppet till 31 Augusti.

Address: Klittervägen 90, 311 42 Falkenberg (Suède)
Phone: 0346-80 112
City: Falkenberg
Zip Code: 311 42


Opening Hours

Monday: 12:00 - 22:00
Tuesday: 12:00 - 22:00
Wednesday: 12:00 - 22:00
Thursday: 12:00 - 22:00
Friday: 12:00 - 22:00
Saturday: 12:00 - 22:00
Sunday: 12:00 - 22:00


related searches: Beach house skrea strand falkenberg reviews, Beach house skrea strand falkenberg for sale
Similar places near
Pizzaway Pizzaway 562 meter Inte riktigt nöjd med pizzorna vi beställde. Lite för små och lite hårda i pizzabot...
Pizzaway Pizzaway 569 meter Mycket goda pizzor och god öl. Trevlig och snabb personal!
Capri Falkenberg Capri Falkenberg 569 meter Falkenbergs godaste pizza. Stans trevligaste gubbar bakom disken.
Pizzahörnan Pizzahörnan 583 meter 120kr för en Hawaii och 130 kr för övriga vi köpte. Pizzerian har varit helt ok tidig...
Pizzahörnan Pizzahörnan 583 meter Mycket god pizza! 130 kr men värd pengarna. Falkenberg special, med mycket gott kött ...
Klippan Skrea Strand Klippan Skrea Strand 736 meter Kanonstrand som är ren och fridfull
Pizzeria La Casa Pizzeria La Casa 2 km Spontanbesök för att det var restaurangen närmast vårt hotell... Men god pizza, många...
Lilla Napoli Lilla Napoli 2 km Helt underbart ställe, kan säga att det inte bara är de godaste pizzorna jag ätit i S...
La Vita La Vita 3 km Väldigt äcklig lokal. Klibbigt överallt och toaletten var extremt nedgrisad. Såg inte...
Falkenbergs Pizzeria Falkenbergs Pizzeria 3 km Jättegott trevlig personal Rent och fräscht. Super god kebabsås
Entill Pizzeria Entill Pizzeria 3 km Pizzan fyllningen smakade jätte bra men det va en hård botten så den va tyvärr svår a...
Stantons Falkenberg Stantons Falkenberg 3 km Bra mat men lite lång väntetid och lite dyrare än vad det är värt.
Pizzeria Campino Lasarettsvägen 20 Pizzeria Campino Lasarettsvägen 20 3 km Trevligt bra service. God pizza
Barans Krog Barans Krog 3 km Tog kycklingpizza för avhämtning, fick kebab istället och det smakade som att det var...
Mr. Pizza i Falkenberg Mr. Pizza i Falkenberg 3 km Jätte god pizza När jag kommer tillbaka till Falkenberg så är det ett måste att bestä...
Valencia's Pizzeria och Restaurang Valencia's Pizzeria och Restaurang 4 km 129 för en pizza på lunch och 109 Annan tid . Även om man inte äter den där.
Prostens Pizza Prostens Pizza 4 km Ett fantastiskt trevligt ställe att vistas i och äta på. Trevlig och service mindet p...
Reviews
Riktigt dålig service, vi va 2 personer som skulle äta, fick min pizza relativt fort men fick vänta på kompisens kyckling kebab tallrik i minst 40min, och när man frågar vart maten tagit vägen så får man en otrevlig kommentar tillbaka: vi kommer ut med maten, sätt dig vid bordet igen. Väljer att inte äta här igen.
Aldrig varit med om sämre kundservice!!! Chefen påstår att vi ljuger när de serverar två pizzor som vi inte beställt. Inte nog med att chefen är hotfull utan han säger att han klarar sig bra utan oss och vägrar betala pengarna tillbaka för de felaktiga pizzorna. Stämningen blev så obehagligt att vi valde lämna stället utan att äta upp det som var rätt i beställningen.
Vi har varit där några ggr, helt ok mat när man inte har för höga krav. En enkelt snabbmat... Men nu när våra tyska besökare blivit lurade både på pengar för många drickor och nästan på sina cigaretter hon tappade när vi hade lämnat stället känns som om dem som driver verksamheten bara försöker dra in så mycket pengar som möjligt med 'turister' Gästvänlighet 0
Stjärnan får dom för den goda ölen, Mariestad Resten...vilket skämt! Dom klarar inte av att leverera maten samtidigt till sällskapet, förklaring: dom hinner inte med då dom måste ta hand om avhämtnings kunderna också. Kebaben? Vet inte vad det var för kött jag fick men inte var det kebab och när jag frågade så fick jag till svar: ska du ha den eller inte? Röda vinet vet jag inte vart dom har fått ifrån, kanske dom har gjort sin egen blandning av olika bottensatser, smakade vedervärdigt och jag fick inte byta ut det. Servicen vart bland det sämsta, dom vill inte bättra sig heller. Deras motto: Duger inte dom som dom är, gå någon annanstans..
Rekommenderas verkligen inte! Trist och ilsken personal som inte klarar av att leverera en beställd pizza på plats i tid. När man efter 40 min väntan frågar om beställning blir de arga och skäller. Missade att leverera full beställning. Avstå om det inte är akut pizzabehov.
Han som stog i kassan tog fel på vår beställning. När vi inte ville ta emot fel mat kom hans chef ut, påstod att vi ljög och var riktigt hotfull mot oss. Det var riktigt obehagligt... Det sämsta bemötandet jag någonsin varit med om. Slutade med att vi fick gå utan att få maten vi betalat för. Helt sjukt.
Beställde en Angus burgare och det var så långt ifrån Angus man kunde komma fick in en liten burgare som inte smakade något? Käkade även pizza där som kändes och smakade som halvfabrikat, är bottnarna färdiga och upp tinade i ugnen tro? Förhoppningsvis är det bättre till sommaren 2018 .
Ett större supporter följe kommer, vetat 1 v innan om detta och ändå har man en person i kassan som serverar dryck. Köerna bara Växte å växte, ingen bra service allt. Maten va inte ens god, usch aldrig mer.
Har ätit här ett antal gånger under vår semester på skrea och alltid blivit nöjda. Dom har tillgodosett våra önskemål då vi tex velat haft andra fyllningar än dom haft på menyn. Ibland lite längre väntetid pga många gäster, men det är inget ovanligt på skrea strand under högsäsong! Killarna som jobbar där har alltid behandlat oss vänligt. Så dom förtjänar ett bra betyg.
Otroligt dålig service. Vi provade vid två olika tillfällen. Första dagen var de få kunder men vi fick ingen service så vi gick. Andra dagen var de fullt med folk och dom hade inga kalla öl.
Comment on this business

to add Beach House Skrea Strand map to your website;