facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Beachen Vita Sand

Address: Kalmar (Kalmar)
City: Kalmar


Similar places near
Lilla Bryggan Lilla Bryggan 2 km Gott , men dyrt om man jämför hur mycket kyckling lax och räkor man får på portionern...
Långviksbadet Långviksbadet 11 km Vedeldad bastu med fantastisk utsikt och närhet till ett dopp i Kalmarsund.
Nya Kalmarsundsbadet Nya Kalmarsundsbadet 12 km Toppenställe med möjlighet att välja mellan att solbada i sand eller gräs. Ganska my...
Kattrumpan Kattrumpan 14 km En härlig plats för avkoppling vid stranden med ett intressant och kawaii konstverk ...
Enerevet Enerevet 27 km Smutsigt, äckligt kolsvart vatten. Jag hoppas att man kan göra något åt detta. Rekom...
Reviews
En vacker och underbar plats för bad på stranden och många andra aktiviteter som att spela golf för vuxna. Och skridskorepet och några andra spel för barn.
Denna camping är för långliggare, det är deras musik som spelas högt som bara den, det är deras hundar som skäller hela tiden. Femkronor behövs till duschen för att få varmvatten. Om du vill diska, så finns bara kallvatten i kranen , varmvatten får du hämta i en balja, en bit bort.Belysningen på campingområdet var jättedålig, såg iaf nästan inget om man gick iväg sent, för att tex kasta soporna. Badstranden hör väl till kommunen, men den va inte inbjudande, då det va väldigt stenigt, mycket tång och vattnet var helt grönt av algblomning! Det plus, som jag vill ge, är till de trevliga camping värdarna.
Härligt läge Bra mat Bra pirerPlats: 5/5
Fin miljö. Fin badstrand och trevlig personal. Väldigt fin uteplats vid restaurangen och kiosken. Lite trubadur kvällar eller annat roligt hade dock kunnat vara på tapeten.
Stort minus för att varmvatten i duschen inte ingick i priset. Oerhört omodernt att behöva betala med mynt för lite varmvatten. Det va heller ingenting man blev upplyst om. Så jag kommer inte att rekommendera denna campingen.
Bra och fräscha servicehus, stor fin lekplats, bra badplats. Hade kunnat ha ett bättre utbud i gatuköket och servicebutiken. Vi tältade två nätter.
Vacker badplats med fin sandstrand. Mycket barnvänlig och perfekt för heldag på stranden då allt man behöver för att underhålla hela familjen finns där! Lekplats: Stor välbesökt lekplats med stor variation av leksaker för barnen! Toaletter: Fina toaletter för att vara välbesökta på en välbesökt strand. Strategiskt placerade nära strand, lekplats och kiosk Picknickområde: Bord med bänkar finns men bäst är att slå sig ner på egen picknick filt på gräset och ändå ha nära till vattnet
Trevlig personal och fräscha toalett och dusch. Fint och nära till stranden så kan värkligen rekommenderar och kommer åka dit med husvagnen igen
Platsen borde egentligen heta "Bruna grus" istället för "Vita sand" eftersom detta vore mer överensstämmande med verkligheten. Lite reflektioner från vår vistelse på campingen: - Personalen är suverän! Extra plus till den sympatiske killen i receptionen. - Bryggan är kanon för bad och den får betyg 4/5. Ett hopptorn hade resulterat i en 5:a - Stranden med det bruna gruset, stenarna samt de vassa, bruna växtdelarna får 1/5. - Servicehus 2/5. Man betalar med femkronor i duschen, vilket inte är något problem. Växlar pengar gör man i receptionen. Disk, mikro och spis är spartanskt utformat med utrustningen placerad utomhus. Varmvatten finns endast i en kran och man får hämta vattnet i denna och bära med sig till diskhon. - Trevlig omgivning om man är intresserad av promenader och/eller cykelturer i naturen. Det mest negativa är avsaknaden av grönytor samt att det bruna/svarta dammet som lägger sig på allt! Som exempel fick jag torka bordet flera gånger innan det var tillräckligt rent för att kunna äta frukost på det. Disktrasan fick slängas efteråt. Fick tvätta bilen, husvagnen, förtältsmattan, soltaket och cyklarna när vi kom hem eftersom allt var kontaminerat av brunsvart damm.
Mysig camping med fin miljö. Tyvärr var inte städningen på toaletterna så bra och långliggare genar gärna över ens campingtomt. Inte så trevligt.
Comment on this business

to add Beachen Vita Sand map to your website;