facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Beauty laser klinik

Beauty laser klinik
"Lifetime Clinic är Sveriges snabbast växande skönhetskedja. Vår motto är enkel ”göra skönhetsbehandlingar tillgänglig för alla” och erbjuder prisvärda behandlingar av högsta kvalitet. Vi utför fillers, botox, skinbooster, fettfrysning, trådlyft, hårborttagning, microneedling, kemisk peelin, plasma pen, hårtransplantation, tandblekning mm"
Address: vårberyplan 12, 12743 Skärholmen, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46 76 246 99 90
City: Skärholmen
Zip Code: 12743



related searches: Laser Haarentfernung Kosten, Berger Klinik, Laser-Haarentfernung Frankfurt, Hairfree GmbH, Dauerhafte Haarentfernung Frankfurt, Laderma Frankfurt
Similar places near
Kristall Salong Kristall Salong 658 meter Såå nöjd Tjänster: Luggklippning
Reviews
Underbar person shireen Tandblekning 30x2 gjorde jag, Pris 1800kr, Vanligtvis är det bara 40min behandling för 1500kr, Begärde 60min Mina tänder blev 6-7 nyanser vitare, Majority av ställerna tar cirka 3500kr för 1 timme, Så det var billigt tandblekning, Resultat är den samma Recommendation är ju att göra det på denna kliniken, Gjort på olika ställen genom åren och alla resultat är den samma, Bara skräp med hemma blekning, Bättre att göra det på klinik och för detta priset så är det mer än värt det Ta en bild innan behandlingen påbörjas, Då detta erbjuds, Ta en bild efter behandlingen är klar, Så ser du Besök alltid tandhygienist några veckor innan tandblekning
Så besviken! Hade gjort hos kliniken i Skärholmen fillers juvederm ultra i hakan och käklinje för en månad sen och fått inflammation hakan är svullen varm och gör så ont, gick dit för att få hjälp men blev skickad till vårdcentralen istället ?! Läkaren som ska finnas på plats eller hjälpa till i såna fall har inte ens skrivit ut något läkemedel eller bokat en tid för att kolla på mig... ingen kundförsäkring ingen vill ta ansvar :@ rekommenderar ej !!!! Om något kommer gå fel får ni ingen hjälp alls!:
Jag har varit en återkommande kund till LTC sedan september 17. Jag är jättenöjd med mina olika behandlingar,så som Läppar , Botox och Microneedling. Det är Rent och fräscht, och mycket trevlig personal. Är så trevligt då dom har Event- kvällar.
Supernöjd med behandlingen! Fick hjälp av Nellie och behandlingen gav mycket bra resultat!
Har gått till kliniken för hårborttagning under armarna. Superbra resultat och jättetrevlig personal.
Besviken!!! Gå inte dit och kasta dina pengar! Jag fick Botox som rann in i ögat, vilket ledde till en ögoninfektion som varade i drygt 6 månader.
Jag har testat laser och kemisk peeling hos LifetimeClinic i Skärholmen och är supernöjd, fick hjälp av Shireen. Professionella!
Rekommenderar starkt denna klinik, särskilt Shireen som utför fantastiskt bra behandlingar
Grymt bemötande och underbar personal, åker alltid hem supernöjd! Är jätte nöjd
Där fick jag jättedåligt resultat Jag tänker aldrig på att gå tillbaka till denna clinic
Comment on this business

to add Beauty laser klinik map to your website;