facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Beckershof

Beckershof

About

Beckershofs Herrgård

Story

Beckershofs Herrgård ligger i hjärtat av fagra Södermanland, med ett fantastiskt läge precis intill sjön Tisnaren., ca en mil söder om Katrineholm.

Gården drivs av Sophie& Charles Asker som erbjuder evenemang för grupper som är ute efter en upplevelse av toppklass, där upplevelsen, maten och boendet är i centrum.

Vi tar emot grupper upp till 20 personer boende, och kan ta emot 50 sittande gäster i vår fantastiska turkiska paviljong som ligger på vattnet. Paviljongen från 1838 är den ende av sitt slag i Sverige, byggd 1838 och är ritad av Görvell, den är som gjord för den perfekta kräftskivan eller den ultimata högtidsmiddagen.

The Lake house, där övernattning sker, har vi 12 rum, huset är anpassat för den kräsne gästen och har all tänkbar utrustning. Här har bland annat många celebriteter under det gångna året bott såsom, Daniel Craig, Stellan Skarsgård, Christopher Plummer, Swedich House Mafia mfl.

Maten på Beckershof , är självfallet av yppersta klass, och vi försöker att ta så mycket av råvarorna från vad gården erbjuder, med vilt, fisk, kräftor, och vad den stora trädgården erbjuder.

När man kommer till Beckershof, slås man först av den fantastiska omgivningen, men även av lugnet och den avslappnade, samt privata atmosfären, detta är vårt framgångskoncept.

Beckershof är kanske mest känt för sina kräftor, och kräftfiske. Att komma ut fiska kräftorna och sedan ha kräftskiva i paviljongen är en oförglömlig upplevelse, prova! Vi har ett fåtal datum kvar under hösten.

Vänliga hälsningar,

Sophie & Charles Asker

Beckershofs Herrgård
641 91 Katrineholm
www.beckershof.se

Address: Beckershof, 64191 Katrineholm
Phone: 0150-21029
City: Katrineholm
Zip Code: 64191



related searches: Beckershof katrineholm schweden, Beckershof ägare, Beckershof jakt, Beckershof Wild Camp, Konferens Katrineholm, Bröllop Katrineholm, Hedenlunda Slott, Herrgård Katrineholm
Similar places near
Luvsjön Luvsjön 8 km Luvsjön är en sjö i utkanten av Katrineholm i Katrineholms kommun i Södermanland och ...
Nävertorps kyrka Nävertorps kyrka 10 km Nävertorps kyrkan var vacker när vi först gick in genom sidoentrén och kyrkan ännu in...
Katrineholms Bangolf Klubb Katrineholms Bangolf Klubb 10 km Ägare. Skriker och det är för många bilar som åker förbi
Visit Katrineholm Visit Katrineholm 11 km Trevlig personal, säljer souvenirer, på tok för korta begränsade öppettider.
Katrineholms kyrka Katrineholms kyrka 11 km Stilfull kyrka med ett fantastiskt tak. Jag tycker också om hela färgsättningen av oc...
Ungkulturhuset Perrongen Ungkulturhuset Perrongen 12 km Hade premiere här på min teaterföreställning "Livskrisen"
Sandbäckskyrkan Sandbäckskyrkan 12 km Sandbäckskyrkan är en kyrkobyggnad i Katrineholms kommun. Den är församlingskyrka i K...
Stora Malms kyrka Stora Malms kyrka 19 km Fin kyrka, välbevarad. Fanns servering bredvid.
Reviews
Fantastisk miljö och fina tränings- och provmarker. Värdparet är mycket gästvänliga och generösa
Jättefin anläggning!
Magisk plats med perfekt service. Just avslutat ett tredagars bröllop på detta underbara ställe vid sjön Tisnaren. Våra varmaste rekommendationer. David & Sovi Rydén
Väldigt vacker plats och grymt fiskePlats: 5/5
Fin plats som kostas på mycket byggs och fixas. Fantastisk utsikt.
En lantlig pärla i hjärtat av den Svenska landsbygden. Passar perfekt till sällskap på upp till 20 övernattade gäster.
Trevlig miljö, fina mysiga rum och mycket god mat och dryck.
Perfekt service vid inköp av deras kokade kräftor. Accepterade swish. Kräftorna rekommenderas starkt! :- Såldes i 5 litershinkar.
Otroligt vackert läge, Lake House är helt fantastiskt. Love it!
Inte för den vanliga människan lite snobbigt för min smak
Comment on this business

to add Beckershof map to your website;