facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bed Comfort

Bed Comfort

About

Exklusiva kvalitetssängar. Unika designmöjligheter.

Story

Sedan 1984 har vi tillverkat exklusiva kvalitetssängar och levererat dem till både stugor och slott. I vårt sortiment finns klassiska sängmodeller med tidlös design men också flera smarta förvaringslösningar.

Varje exemplar tillverkas helt utefter våra kunders önskemål och val av modell, klädsel och tillbehör. Inget läggs på lager utan byggs utefter din unika beställning. Det gör att du har möjlighet att få din säng precis just så som du vill ha den.

Besök bedcomfort.se för att hitta din favorit. Vill du prova någon av våra sängar är du välkommen till vår utställning i Härryda, strax utanför Göteborg. Vi har öppet vardagar 10:00-16:00 och lördagar 11:00-15:00. Du kan också boka en privat visning utanför våra ordinarie öppettider för att i lugn och ro kunna prova, välja och fråga så mycket du vill. Boka din tid på 0301 – 312 67.

Address: Vägskillnaden 200, 438 94 Härryda
Phone: +46 (0)301-312 67
City: Härryda
Zip Code: 438 94



related searches: Bed comfort härryda reviews
Reviews
Rekommenderas ej- med på SVARTA LISTAN! Vi köpte en resårmadrass för 19 600 kr som levererades med flera hål och en felplacerad synlig söm. Efter en slarvig lagning med mörk tråd på ljust tyg och sedan lovord att få en ny madrass i flera månader avslutades det sista samtalet med en högljudd utskällning på telefon där ägaren gapade ut att en ny madrass visst skulle levereras. När sista utlovade datumet var passerat gick företaget inte längre att nå varken på telefon eller mail trots ett otal försök. !!! MYCKET OSERIÖST FÖRETAG!!! Jag anmälde ärendet till Allmänna Reklamationsnämnden som gav mig RÄTT! Bedcomfort är nu svartlistade då de aldrig svarade och således inte följde ARN’ s rekommendation. Sådana företag borde inte få finnas.
Strålande service utöver det vanliga. Kunniga och tydliga svar på allt direkt. Inga negativa överraskningar i efterhand. Beställd säng med specialmått inklusive hemleverans, t o m uppställning, löstes snudd på absurt snabbt. En kalendervecka från orderläggning, trots långhelg. Jag råkade ha lite tur fick jag veta pga en annan liknande tillverkning - men ändå. Mycket nöjd även med själva sängen, vilket givetvis är det allra viktigaste! Självklart kostar sådant här mer än ett standardköp på IKEA, men om man har behov något utöver standard kan jag verkligen rekommendera ett besök hos Bed Comfort.
Toppenhärlig säng. Har prövat många andra under åren, men comfortbed är den bästa jag någonsin haft.Vaknar utvilad utan smärtor i kroppen. Kan verkligen rekommendera den.
Hört talas om Silvia köpt en beställde säng härifrån, handgjorda, kvalité sängar .
Bra hjälp, snabb leverans och så sköna sängar!
Bättre hjälp är nog svårt att få..rekommenderas starkt.
Lite dyr men kan få anpassad säng
Bästa sängarna som finns
Sover gott i min säng.
Sveriges bästa sängar
Comment on this business

to add Bed Comfort map to your website;