facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bella Mare Ljungskile

Bella Mare     Ljungskile

About

Mitt i hjärtat av Ljungskiles idyll finner ni Bella Mare, med över 40 ölsorter & nära 23 år servering av pizzor & det bästa köket kan leverera.



"Mitt i hjärtat av Ljungskiles idyllFinner ni Bella Mare, Restaurang, Pizza, Bar med över 40 ölsorter att välja mellan & 24 år servering av pizzor & det bästa köket kan leverera. Med samma ägare i all dess 24-åriga tider, välkomnar vi er."
Address: Vällebergsvägen 10A, 45930 Ljungskile
Phone: 052229545
City: Ljungskile
Zip Code: 45930



related searches:
Reviews
Helt okay ställe, varken mer eller mindre. Åt en av deras dagens. Smakade varken gott eller illa då smaker saknades. Snyggt och prydligt upplagt med presspotatis som smakade absolut ingenting. Fisk som va helt smaklös men en sås till som smakade lite örter. Både potatis och framförallt fisk måste få sig en salt och peppar inblandning annars blir resultatet smaklöst. Ångrar för en gångs skull att jag inte valde en pizza.
Då jag äter glutenfria produkter så tog jag glutenfri pizza idag på Bella Mare. Den pizzabotten var riktigt bra och god. Kan rekommendera att äta glutenfripizza här. Var trevlig personal som hjälpe än och var lyhörd om man ville fråga något. Tack för en god och mysig vistelse hos er.
God mat, fin o bra sallads buffe. Lite tråkig uppläggning på tallriken.Mat: 2/5
Bra service .Men jag tyckte maten var smak fattig kanske borde ha köpt en annan rättMat: 2/5
Sjukt god pizza! Är tunn och knaprig och pizzorna är välfyllda med toppning. Väldigt mysigt ställe där det passar för alla! Sitt där och umgås med dina vänner både inom hus och på deras uteservering på sommaren! Är en behaglig nivå med musiken som är där så man behöver inte försöka överrösta varandra utan man kan ha en behaglig samtalsnivå. Rekommenderar stark!
Otrevlig personal, dyr mat med låg kvalitet, och glömmer alltid något när man beställer mer än en pizza
En mindre resturang som ligger centralt. Finns både a la carte och pizza. Helt okej mat och ett helt okej ställe.Mat: 3/5
Vi har ätit dagens. Glad och trevlig personalen, stort buffé.Bästa rekommendationer av mig. Tack och vi ses igen.
Trevlig resturang med god mat och bra läge i Ljungkile.Mat: 5/5
Dom tog jätte långt tid att komma Barnvänlighet: Usch
Comment on this business

to add Bella Mare Ljungskile map to your website;