facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bellevueparken

Address: Sternövägen 36, 37433 Karlshamn
Phone: 0454-81260
City: Karlshamn
Zip Code: 37433



related searches: Bellevueparken Karlshamn, Bellevueparken Café, Bellevueparken Malmö, Bellevueparken hund, Bellevue fotboll, Tivoliparken Solna, Haga nöjesfält, Kraus grav
Similar places near
City Restaurangen i Karlshamn City Restaurangen i Karlshamn 1 km Tog en planka med oxfilé. Det var inte oxfilé.. Vi var tvungen att betala innan vi en...
Villa Carlsson Villa Carlsson 3 km Här bor Elisabeth & Niklas
Skaparverkstad Asarum Skaparverkstad Asarum 4 km Skaparverkstad Storgatan 32 Asarum Dekoratör-frilans
Reviews
Väldigt rolig standup föreställning med bland annat Tomas Järvheden. En Covid19-säkrad tillställning, mycket bra organiserad med fyra olika sektioner. För övrigt kan man vaccinera sig mot Covid19 i Bellevue parkens lokaler. Bra struktur, luftiga lokaler samt trevlig och lugn personal.
Blekinges största och bästa inomhus loppis.
En rimlig festlokal med många möjligheter till ett rimligt pris.
Bra lokal för alla typer av event. Just det här tillfället hade vi friskvårdsdag på jobbet och bjöds på lekar och föreläsningar.
En gammal klassisk folkets park som överlevt det mesta..,
Föreställning på Parken "Vattnet har gått" sommaren 2021 är en fantastisk revy med underbar underhållning med bra skådespeleri, manus, sång och humor.Rekommenderas starkt.
En gammal trevlig folkpark. En stor klassisk innedansbana med öppen garderob, upphöjda sittytor med bord och stolar. Ett storkök finns men inte längre för tillagning. Innedansbanan brukar betecknas Dance inn, och det finns även ett mindre dansgolv i annan byggnad.
Väcker gamla minnen. Har dansat där på 70-90talet. Helt fantastiskt dansbana o plats. Haft så mycke nye o mycke dans till fina dansband.
Vacker och lummig folkpark som faktiskt under ett par år i början av 90-taler, stod värd för Karlshamns Rockfestival som sedan flyttades till Norje och bytte namn till Sweden Rock Festival. Karlshamns folkets park har under de senaste två åren använts flitigt i vaccinationssammanhang. Förhoppningsvis kommer de vanliga eventen igång igen. Uppträder, dans och loppisar.
Kul att få se lägenheten som mina svärföräldrar bodde i under åren 1959-1969.
Comment on this business

to add Bellevueparken map to your website;