facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bendt Bil

Bendt Bil

About

Fullservice anläggning med ett av Sveriges bredaste utbud av bilar. Gilla och var först med erbjudande, nyinkomna bilar och event hos Bendt Bil.

Story

Hos Bendt Bil AB i Halmstad hittar du ett av marknadens bredaste och starkaste bilsortiment. Bendt Bil AB är ett familjeföretag som grundades 1998 av familjen Bendt.

Företaget är en fullserviceanläggning och är återförsäljare för Saab, Opel, BMW, MINI, Hyundai samt Opel lätta lastbilar i Halmstad och Laholm med auktoriserad verkstad för samtliga märken. Vi säljer ca 2500 bilar per år och omsätter drygt 450 mkr. Idag äger Vd Bengt-Erik Johansson, tillsammans med sina söner, bolaget.

Bendt Bil har b.la tagit emot pris för Årets Marknadsförare i Halland 2009 samt Årets Företagare i Halland 2010.

Några av ledorden på Bendt Bil är yrkesstolthet och glädje. För samtliga på Bendt Bil är detta något vi jobbar med dagligen. Tillsammans skapar vi förutsättningar för ett fungerande företag.



"Hos Bendt Bil i Halmstad hittar ni ett av marknadens bredaste och starkaste bilsortiment. Bendt Bil är ett familjeföretag som grundades 1998 av familjen Bendt.Företaget är en fullserviceanläggning och är återförsäljare för BMW, MINI, Hyundai, Opel, Isuzu, Koenigsegg och Maxus. Vi säljer ca 2500 bilar per år och omsätter över 600 mkr. Idag äger Bengt-Erik Johansson, tillsammans med sin söner, Marcus Johansson och Viktor Johansson, bolaget.Några av ledorden på Bendt Bil är yrkesstolthet och glädje. För samtliga på Bendt Bil är detta något vi jobbar med dagligen."
Address: Kristinehedsvägen 13, 302 44 Halmstad
Phone: 035-10 40 50
City: Halmstad
Zip Code: 302 44



related searches:
Similar places near
Sannarps Bil AB Sannarps Bil AB 68 meter Alltid bra service och personligt bemötande. Behöver man hjälp med sin bil är detta r...
Köperbil.se - Vi köper din bil Köperbil.se - Vi köper din bil 81 meter Trevliga killar som gjorde en snabb bedömning av bilen. Tack för gott kaffe.
GPBIL AB GPBIL AB 111 meter Verkstaden vill verkligen hjälpa till.
Motor Trend AB Motor Trend AB 295 meter Trevlig personal och vänligt bemötande, rekommenderar starkt att besöka dom!
Walles Bilservice Walles Bilservice 348 meter Ringde kl 15, däcken bytta kl 16. Riktigt bra! Nöjd!
Bohlins Motorverkstad Bohlins Motorverkstad 392 meter Det är halmstads bästa verkstad och jätte trevlig personal.
Rejmes Bil Rejmes Bil 438 meter Köp av begagnad Volvo Vilken häftig anläggning! Mycket trevligt bemötande av FS, även...
Två Hjärtan Två Hjärtan 875 meter Man får alltid hjälp med tvätt och städ av bilen! Kanon!
Österängs Bil och Service AB Österängs Bil och Service AB 905 meter Haft bilen inlämnad över en veckas tid, hämtade ut bilen och efter 4 km lyser samma l...
Halmstad däck Halmstad däck 937 meter Bra kunskap. Men kan jobba mer på organisationen.
Kjell-Arnes Bilservice Kjell-Arnes Bilservice 1 km Pålitlig och tillmötesgående personal. Alltid serviceminded. Rekommenderar starkt.
Mekonomen Sverige Mekonomen Sverige 1 km Fick hjälp med punka, fast de egentligen va stängt
Rigo Bil AB Rigo Bil AB 2 km Professionella, trevliga, superduktiga grabbar som kan BMW. Rekommenderas starkt.
Kar-La Bilelspecialisten AB Kar-La Bilelspecialisten AB 2 km Sämsta servicen, väldigt dåligt kundbemötande! Första och sista gången jag kontaktar ...
Carspect Stenalyckan Carspect Stenalyckan 2 km Trevlig ställe att besiktiga bilen på, trevlig personal. Och snyggt och rent.
Wilys Bil & Däck Wilys Bil & Däck 2 km Jättetrevlig och service inriktad personal.
MotorHalland Scania MotorHalland Scania 2 km Trevliga och smidigt besök.......tack för all hjälp
Reviews
Riktigt dålig service, var inne nyss och tittade efter en ny firmabil men inte ens en person eller säljare som fanns tillgängligt trots att butiken i princip var tom. Ville fråga om två bilar som jag var väldigt intresserad av och då hänvisade den enda säljaren som fanns på plats till andra säljare som inte var på plats… Jag var en klar köpare men gick ut med svansen mellan benen, osedd och ohjälpt.. Det får bli tjänstebil någon annanstans istället..
LITA INTE PÅ BENDT Tyvärr sista gången jag lämnar in min bil på service hos Bendt Halmstad. Dyrare än andra auktoriserade verkstäder och då förväntar man sig att allt är topnotch.. Men nejdå, dom försöker lura mig på pengar ändå att göra extra hjulinställning? Hade nyligen gjort däckbyte och hjulinställning hos däckfirma och vid inlämning därefter till Bendt bil för stor service säger dom att en hjulinställning är nödvändig och att värdena är dåliga ..stort rött kryss dåligt.. MEN ger inte ens ut värdena på VAD som är dåligt med vinklar osv för hjulinställningen... De snälla killarna hos däckfirman i Halmstad kontrollerade detta däremot snabbt och kostnadsfritt och konstaterade att ingenting var fel, allting var bra... Tydligen har det hänt ett flertal gånger med kunder hos däckfirman som säger att Bendt bil försöker sälja på dom en hjulinställning... Förjvligt BENDT Ni tappade annars återkommande kund....
Ren bluff och bedrägeri. UNDVIK! Låt dig inte luras av att dom kommer svara på detta med ”Förlåt att du känner så, vi ska bli bättre”. Detta bolaget kommer att LURA dig. Du har blivit varnad.
Kunnig och trevlig personal. Alltid lika nöjd varje gång jag varit här. Rekommenderar verkligen Bendt Bil!
Var där på service och den gick bra men tycker att han som satt gick igenom vad de hade gjort var lite dryg annars väldigt bra.
Jag skickade in att jag önskade service via kontaktformulär på hemsidan. Svar skulle komma inom 24h men efter 3 dagar hörde jag själv av mig via chatten på sidan. Jag lovades då att en kollega till den som svarade skulle höra av sig för att boka in service. Det var över en vecka sen och jag har fortfarande inte blivit kontaktad. Jag valde en annan firma istället.
Brukar aldrig skriva recensioner men det fick bli så nu. Helt usla på att svara på mail när man kontaktar dem genom deras sida. Vid två olika tillfällen har man mailat utan att få något svar alls - med helt relevanta frågor. Första gången slutade det med att jag hörde av mig till en annan BMW-återförsäljare i annan stad, får nog bli så denna gången också.
Lite svårt att hitta rätt. Skulle lämna tillbaka hyrbil men fick leta innan jag hittade rätt.
Har aldrig köpt bil här, men var inne under dagen och skulle titta. Massor med folk som arbetade, men inte en enda sa hej. En person gick några meter framför mig, vände på huvudet, ignorerade mig och gick sedan vidare. Detta är heller ingen engångshändelse, har hänt tidigare när man besökt anläggningen.
Dyrt. 3700 för en nyckel till en bil modell 09.
Comment on this business

to add Bendt Bil map to your website;