facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bengt-Hugos gatukök

Bengt-Hugos gatukök

About

Bengt-Hugos gatukök ligger precis vid stranden i Lill-Olas. Vi serverar klassisk gatuköksmat. Njut av maten och den fina utsikten. Välkomna!



"På Bengt Hugos Gatukök precis vid stranden i Lill-olas hittar ni Gatuköket som bara använder sig av de läckraste råvarorna som går att finna, de köttigaste korvarna och den finaste färsen. På Bengt Hugos Gatukök är moset gjort på riktig potatis, skånska mejerier och ädla kryddor, det är nämligen det som gör skillnaden.När Borstahusens enda Gatukök ska tas under Kvarteret Erikstorps vingar lägger vi ribban högt. Raffinerat helfabrikat får lämna plats åt samma fina skånska råvaror som legat till grund för vår matfilosofi i över ett decennium.Vi ska göra som förr, så som Gatuköksmat lagades från allra första början. Innan industrin ersatte den nymalda hamburgerfärsen med smaklösa frysta puckar och inna"
Address: Lill-olas väg 31, Landskrona
City: Landskrona


Opening Hours

Monday: 11:00 - 19:00
Tuesday: 11:00 - 19:00
Wednesday: 11:00 - 19:00
Thursday: 11:00 - 19:00
Friday: 11:00 - 19:00
Saturday: 12:00 - 18:00


related searches: Bengt hugos gatukök landskrona reviews, Bengt hugos gatukök landskrona menu, Erikstorp Landskrona quiz, Brasseriet Landskrona meny, Gåsamiddag Landskrona, Golfrestaurang Landskrona, Landskrona Hamnkrog, Hamnfest Landskrona
Similar places near
Klubb Uppstekt Klubb Uppstekt 3 km En oas i den vardagliga lunken.
SoulTime - Landskrona SoulTime - Landskrona 4 km På allmän begäran - för musikens skull
Damas House Landskrona AB Damas House Landskrona AB 4 km Sämsta servicen jag varit med om. När vi kom in var det mycket disk på uteserveringen...
LiveMat.se LiveMat.se 5 km Effektiv marknadsföring för din restaurang eller café.
Reviews
En liten roadtripp till Landskrona och Bengt-Hugos gatukök var dagens mål. Väl där intogs en BLT burgar meny. Burgaren är inte stor men finns även som dubbel för de hungriga. Burgaren serveras i bföd och är lite grovhuggen med stor tomat o grova salladsblad och en jättegod dressing. Så burgaren står sig väl i konkurrensen med andra burgare. Dagens minus är pommesen som smakar gammal frityrolja och är inte att rekomendera.
Beställde Bamse med Mos till att börja med tog det extremt lång tid och lång väntan innan vart klart när det väl vart klart då var moset kallt och tappat grillkryddan över det även extremt lite mot andra ställen besökt. När vi klagar om moset är kallt skyller de på haft problem men om man har problem skriv då att ej går att få mos till det ordnat sig än serverar den kall? Erbjuder en läsk som kompensation. Aldrig igen!
Personalen är så otroligt trevliga och ger ut fantastisk stämning! Smakade deras vegetariska alternativ som var underbartMat: 4/5
Fantastiskt goda hamburgare egenpressade inga färdiga puckar! Jätte gott rekomenderas varmt! Ta en dubbel köttMat: 5/5
Väldigt goda hamburgare! Saftiga, smakrika burgare och krispiga pommes frites till det, helt perfekt!Mat: 5/5
Godaste hamburgaren på länge. Här snålades det inte med ost och dylikt. Perfekta pommes. Riktigt gott. Duktiga tjejer och trevliga Det här måste ni testa!
Dålig service! Beställde hamburgare - hälften saknades. Beställde sedan glass som rann över fick be om en servett. Korven var inte god. Dyrt men inte så gott.
Fantastico servis med banger burger och betre survis 10/10 skulle rekomend wallajalla
Hutlöst pris på en liten pappersmugg med kaffe. 20kr för ca 1dl. Ingen påtår heller. Ocker...
Över 45minuter för att köpa glaset 1 person stekte hamburgare 2st tittade på.
Comment on this business

to add Bengt-Hugos gatukök map to your website;