facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bengts Conditori

About

Bengts Conditori

Story

ETT LITET CONDITORI MED STORT UTBUD!
Vi är ett familjeföretag som arbetar med att bevara det gamla traditionella bageri,conditori/café samtidigt som vi spånar på nya ideér som dyker upp då och då.Idag är det inte så lätt att hitta ett conditori med sådant stort utbud som vi har att erbjuda.
Vi bakar småbrödskakor, chokladkakor, bakelser, wiener och vete både som "bullar och längder", frukostbullar och bröd.I vårt utbud på bröd har vi även tre typer av surdegsbröd.Surdeg är något som ligger i tiden just nu.
Vi hjälper även till med tårtor till födelsedagar, barnkalas, dop, bröllop,,ja, egentligen till alla speciella tillfällen som du/ni önskar fira lite extra. Finns nu även möjlighet att få foto på sina tårtor.
Vi har även en mysig servering med ca 24 sittplatser där man har möjlighet att njuta av antingen en av våra tre frukost menyer som serveras mellan 6-10, eller en liten lunch som kan vara en baguett eller sallad med läskande dryck eller varför inte unna sig en eftermidagsfika.
Det är svårt att skriva och berätta om vårt stora sällsynta utbud så har ni frågor ni undrar över,tveka inte att kontakta oss, kom förbi eller ring.Vi är här för att hjälpa till och ge dig som kund en god service.
Något vi inte får glömma är att Bengt bagare firar nästa år (2013) 40 års jubileum då har han haft conditori i Malmö 3 år och 37 år i Staffanstorp.
År 2013 vårt 40 åriga jubileumsår kommer vi under årets gång fira med lite specialerbjudande och nyheter. Glöm inte att följa oss då.
Välkomna till oss på Bengts Conditori
Ps: inga beställningar via facebook! Ni är hjärtligt välkomna in i butiken eller ringa oss

Address: Torget 4, 245 31 Staffanstorp
Phone: 046253950
City: Staffanstorp
Zip Code: 245 31


Opening Hours

Monday: 06:00 - 18:00
Tuesday: 06:00 - 18:00
Wednesday: 06:00 - 18:00
Thursday: 06:00 - 18:00
Friday: 06:00 - 18:00
Saturday: 06:00 - 13:00


related searches: Bengts konditori Staffanstorp, Bengts konditori nya ägare, Bröllopstårta Lund, Mormors Bageri, Patisseriet Lund, City gross catering, Bageri Staffanstorp, Konditori Lund
Similar places near
Tårtesset Tårtesset 546 meter En väldigt fin och god tårta. Kan verkligen rekommendera att beställa tårtor hos Miri...
Patisseriets Bröd Patisseriets Bröd 2 km Ett väldigt trevligt hantverksbageri med otroligt goda bröd och bullar!
Reviews
Mysigt konditori med goda mackor och många frestande bakverk. Flera sorters bröd och bullar. Här hittar du även wienerlängder och tårtor som även kan beställas efter önskemål. Trevliga soffor och fräsch lokal. Mycket trevligt besök.
Var och åt frukost, beställde en dubbelmacka som va så torr att den inte gick och äta. Fick då reda på att den va 2 dagar gammal utan att informera om det eller sänkt pris. Dåligt bemötande från personal. Kommer inte gå dit igen. Tråkigt då de tidigare ägarna alltid höll bra kvalité och service.
Min personliga utvärdering. Första hade vi "Bengans" sen såldes det och kvalitén gick utför lika snabbt som pandemin ökade, tyvärr sjönk kvalitén till den nivå att man inte bojkottade stället. Sen tog dem nya över som är där nu. Trots den extremt tuffa uppförs backa dem jobbar mot så har dem fått mycket bättre kvalité på sina bakverk.
Jättetrevligt konditori! Stort utbud på kakor och bakelser, även goda baguetter och sallader. Väldigt tacksam att vi har ett sånt här fint och bra konditori i Staffanstorp.
Jag och en god vän går hit och fikar varje vecka efter vårt veckoinköp. Det blir en fin avslutning med kaffe, bulle med pålägg och en god kaka. Bengts bytte ägare för c;a en månad sedan och nya ägaren har höjt kvaliteten ytterligare. Ser fram emot flera goda fikor. Nu har det gått en tid med nya ägare och det ser riktigt bra ut, rikligt och go[t utbud.
Platsen var ok. Lite trångt. Vi åt morotskaka som var god. Kaffet var inte så god.
Ett gott utbud av bakverk och mackor. Humant prissatta frukost och en gemytlig stämning. Luktar verkligen som man vill det skall lukta på ett konditori.
Tyvärr inte lika spännande som gamla Bengts tid. Efter försäljningen blev sämre
Bra service och trevlig personal. Mycket goda kakor. Dock hade de inte de kakor vi ville ha, men erbjöd oss att beställa dem så att de skulle finnas där nästa gång.
Helt okej ställe. Men tyvärr har dom inte längre, efter ägarbyte, någon mjölkfri bakelse. Så min dotter och min fru kan inte längre få sitt "efter-simnings-fika" på lördagarna.
Comment on this business

Directions to Bengts Conditori with public transportation


Staffanstorp Rådhuset 60 meters
102
166
Staffanstorp Storgatan 220 meters
102
166
172
174
177
Staffanstorp Lundavägen 270 meters
102
166
172
174
Staffanstorp Rydbergs stig 290 meters
102
166

to add Bengts Conditori map to your website;