facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bengts Konditori

Address: Torget 4 , Staffanstorp 245 31, M, SE
Phone: +46 46 25 39 50
City: Staffanstorp
Zip Code: 245 31



related searches: Bengts konditori photos
Similar places near
Coop Konsum Coop Konsum 325 meter Liten smidig affär för att snabbt kunna handla. Bra P-plats utanför
Tårtesset Tårtesset 546 meter En väldigt fin och god tårta. Kan verkligen rekommendera att beställa tårtor hos Miri...
Körner Körner 928 meter
Reviews
Mysigt konditori med goda mackor och många frestande bakverk. Flera sorters bröd och bullar. Här hittar du även wienerlängder och tårtor som även kan beställas efter önskemål. Trevliga soffor och fräsch lokal. Mycket trevligt besök.
Var och åt frukost, beställde en dubbelmacka som va så torr att den inte gick och äta. Fick då reda på att den va 2 dagar gammal utan att informera om det eller sänkt pris. Dåligt bemötande från personal. Kommer inte gå dit igen. Tråkigt då de tidigare ägarna alltid höll bra kvalité och service.
Min personliga utvärdering. Första hade vi "Bengans" sen såldes det och kvalitén gick utför lika snabbt som pandemin ökade, tyvärr sjönk kvalitén till den nivå att man inte bojkottade stället. Sen tog dem nya över som är där nu. Trots den extremt tuffa uppförs backa dem jobbar mot så har dem fått mycket bättre kvalité på sina bakverk.
Jag och en god vän går hit och fikar varje vecka efter vårt veckoinköp. Det blir en fin avslutning med kaffe, bulle med pålägg och en god kaka. Bengts bytte ägare för c;a en månad sedan och nya ägaren har höjt kvaliteten ytterligare. Ser fram emot flera goda fikor. Nu har det gått en tid med nya ägare och det ser riktigt bra ut, rikligt och go[t utbud.
Jättetrevligt konditori! Stort utbud på kakor och bakelser, även goda baguetter och sallader. Väldigt tacksam att vi har ett sånt här fint och bra konditori i Staffanstorp.
Platsen var ok. Lite trångt. Vi åt morotskaka som var god. Kaffet var inte så god.
Ett gott utbud av bakverk och mackor. Humant prissatta frukost och en gemytlig stämning. Luktar verkligen som man vill det skall lukta på ett konditori.
Bra service och trevlig personal. Mycket goda kakor. Dock hade de inte de kakor vi ville ha, men erbjöd oss att beställa dem så att de skulle finnas där nästa gång.
Missa inte de som fyller år idag .Här finns bästa mat. Där är inte mycke dyrare att handla mat online . Beställ idag och få redan imorgon. Spara tid och handla från din lokala . Här kan du lätt se vilka som fyller på din ort idag . Ingen fest utan en riktigt maffiga tårta . Det är allt från mastiga chokladtårtor till fräscha och lättare tårtar . Söta ,syrliga,fruktiga ,saftiga,frasiga,smakrika,kladdiga,chokladiga
Helt okej ställe. Men tyvärr har dom inte längre, efter ägarbyte, någon mjölkfri bakelse. Så min dotter och min fru kan inte längre få sitt "efter-simnings-fika" på lördagarna.
Comment on this business

to add Bengts Konditori map to your website;