facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Benta

Benta

Story


Runsten Säng & Frukost är ett charmigt café och bed & breakfast beläget i en lugn och lantlig miljö i Runsten på Öland. Huset, med sin underbara, lummiga trädgård, är byggt i början av 1900-talet och var en handelsbod fram till 1983, då det byggdes om till pensionat. Idag kan du njuta av den fridfulla och magiska atmosfären antingen som gäst på pensionatet eller om du vill komma in och smaka på våra hembakade godsaker i cafét.

Som boende på Runsten Säng & Frukost sover du gott i något av de nio bekväma rummen och vaknar till en härlig frukostbuffé!

Koppla av i den sköna och lugna trädgården med fruktträd, damm och gungor för barnen och på kvällen så kan du och dina vänner/familj umgås i vårat sällskapsrum.
Busshållplatsen ligger 50 meter bort vid Runstens kyrka.

Varmt välkommen!



"Nya Ebbas är en anrik restaurang i Borgholm som sedan början av 1900-talet har varit ett populärt café och restaurang. Vi har hemlagat och hembakat, våra schnitzlar är mycket populära som serveras med hemslagen Bea , crispiga pommes och grönt.Grekisk färsbiff med rödvinssås, ugnsrostad potatis och tzatziki är en annan mycket populär rätt.Stora matiga smörgåsar med Hembakat rågsiktsbröd och köttbullar/salami & brie/ ägg & sill / ost & skinka mm och hembakade kakor.Företag, föreningar och privata kan boka för möte, personalfest, bröllopsfest, dop, födelsedagsfest mmVi har ca 125 platser i trädgården, ca 50 platser på kortsidan och ca 50 platser på framsidan och inne har vi ca 40 platser."
Address: Runsten 31, SE-386 94, 38793 Borgholm
City: Borgholm
Zip Code: 38793



related searches: Benta name, Benta blumen, Benta meaning, BENTA disease symptoms, BENTA disease treatment, BENTA disease, Benta instrument, BENTA Luftbefeuchter Bedienungsanleitung
Similar places near
Öland Öland 4 km Öland är solen och vindarnas ö... Ett paradis året runt.
Öland Öland 4 km '' es una isla de Suecia localizada frente a la costa de Småland, en el mar Báltico. ...
Ēlande Ēlande 4 km Ēlande ir otra lielākā Zviedrijas sala pēc Gotlandes. Ietilpst Kalmāras lēnē. Salas k...
KreaHus KreaHus 11 km Levande Verkstan Disko Ung.träff (Fritdsgård aktiviteter 12år+) KH.erbjuder en plats...
Tjusby Trädgård Tjusby Trädgård 14 km Mycket trevlig trädgård med ett bra tänk av det unga engagerade och bemötande ägarpar...
Borgholms Blues Rock Festival Borgholms Blues Rock Festival 20 km Nystartad Blues/Rock Festival i Borgholm på Solens och Vindarnas Ö. Kom hit den 3-4 A...
Desdesign Desdesign 64 km Handdrejat bruksföremål (keramik) med längtan till den Svenska björkskogen. Alpacka-...
Reviews
Maten var bra var bra och god,Blev tvungen att vänta ett tag då det var hårt tryck med turister ,men det gjorde ingenting då vi fick till oss det då vi beställde maten. Fina platser att sitta på både ute och inne. Trevlig personal Priset var som en vanlig semester stads kostnad.
Vi var där på en lördagskväll p g a lång kö till en annan närliggande restaurang. Vi fick vänta lite väl länge för medioker, rätt okryddad och ointressant mat till ett lite för högt pris. Personalen var inte så service-minded. Plus för trädgårdsserveringen på baksidan av restaurangen, men det är väl det. Välj hellre ett annat ställe.
En recension på kroppkakorna, de får en 2:a, de var inte så goda annars fint ställe, fick vänta en timma på maten men högsäsong så ja tror de kämpande på så gott de kunde, så de blir en 3:a.
Vi fick så otroligt service av Cissi i baren! Hon är helt otroligt, tack för en bra kväll!!Mat: 5/5
Bra mat! Fantastisk service - de har kolla på logistiken också . Musiken på uteserveringen är ett plus i kantenMat: 4/5
Super mysig trädgård..god mat och bra barnvänligt med lekhörna för barnen..trevligt med livemusik med.Mat: 5/5
Jättefint trädgård, god mat samt trevliga personal.Mat: 5/5
Jätte god mat! Jätte trevlig personal! Världens bästa resturang! Uteplatsen var som en drömMat: 5/5
Den bästa maten och pommesn jag ätit jag älskar en tjej som heter Julia som heter Julia som jobbar här. Det var underbartMat: 5/5
God lunchmat, ok priser, jättefin service!Mat: 4/5
Comment on this business

to add Benta map to your website;