facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bepps AB

Bepps AB

About

Välkomna till AB Bepps. Bepps är en av Skånes främsta återförsäljare av produkter för privat och professionell grönyte- och fastighetsskötsel.



"På Bepps arbetar vi uteslutande med högkvalitativa maskiner för skötsel av stads och parkmiljöer. Vi säljer och reparerar Husqvarna och Stihl's fina sortiment av motor och röjsågar samt alla andra maskiner i deras breda sortiment.Utöver det digra sortimentet av handhållna trädgårdsmaskiner av yrkesmässig karaktär har vi även försäljning, service och reparation av större maskiner för yrkesmässigt bruk inom park och fastighetsskötsel.Kubota, traktorer, gräsklippare och RTV i högsta japanska kvalitetsklassen.Wille, finsk kompaktlastare/ redskapsbärare för de tyngre uppgifterna.Goupil, klassledande elbilar med valfri påbyggnad för park & fastighetsskötselHolder, den klassiska kommuntraktorn och uppfinnaren av redskapsbäraren."
Address: Verkstadsgatan 12, 27539 Sjöbo (commune)
Phone: 010 330 30 31
City: Sjöbo
Zip Code: 27539



related searches:
Similar places near
Granngården Granngården 261 meter Bra butik med varierande produkter men ganska mörkt och ibland ganska dyr.
Skånsk Fastighetsteknik AB Skånsk Fastighetsteknik AB 316 meter Värmepumpar, robotklippare, Spabad m.m. Bra priser. Fri frakt.
Scotties Djur och Hälsa Scotties Djur och Hälsa 1 km Allt är väldigt bra som kan få bästa möjliga hjälp som att klippa klorna på min hus k...
Ridsport Online Ridsport Online 1 km Har köpt ridbyxor som var små i storleken, skickade tillbaka dem. Ridsportonline har...
Liolej Liolej 2 km Lekvänligt barnmode, babylek & detaljer till barnrummet! Noga utvalt & med omtanke fö...
Marie's Hunderi Marie's Hunderi 3 km Bra sortiment, mycket trevlig, kunnig och tillmötesgående personal. Bättre kan det in...
Reviews
En butik med stort utbud på reservdelar till trädgårdsmaskiner.
Trevlig och hjälpsam personal.
Stort utbud och mycket trevlig och hjälpsam personal.
3mm. bränsleslang fanns och hon i luckan jättetrevlig samt de har egen parkering utanför och inget behov av parkeriingsskiva eller biljetter, jag är nämligen trött på att andra skor sig för att man måste handla, Toppen
Dom är och lita på! :
Bedrägligt beteende och lurar medvetet sina kunder. Lämnade in en motorsåg som var svårstartad och fick besked efter några dagar att den hade skurit och det skulle kosta mer att laga än en ny maskin. Köpte då en ny maskin men fick trots detta även betala för felsökning på den gamla maskinen som jag tog med tillbaka hem. Lämnade den senare till en bekant som servar motorsågar för skogsbruket och vid närmare kontroll var det bensinslangen som var förstörd och efter byte av slang gick maskinen perfekt. Min bekant hävdar bestämt att inga skruvar eller något annat var rört så någon annan hade inte gjort någon vidare koll på maskinen tidigare. ¨ Bepps bara tog in maskinen och meddelade lögnaktigt att dom kollat och sett att den var skuren, antagligen för att få sälja en ny maskin alternativt för att lura mig på en massa pengar för en reparation som inte behövdes.
Nätdelen till min Husqvarna Automower gick sönder under garantitiden. Skulle ta dom över 2-3 veckor att felsöka den. Tog mig 30 sekunder med en multimeter. Mitt gräs hade varit flera decimeter högt efter 2 veckor och jag hade blivit tvungen att köpa en vanlig gräsklippare för att klippa ner gräset innan jag kunnat starta robotklipparen igen. Slutade med att jag fick köpa en ny nätdel för 1450kr trots att det var ett garantiärende men det var billigare än att köpa en gräsklippare till. Kopplade in den nya nätdelen och gräsklipparen fungerade perfekt igen. Kunde varit lite mer serviceminded och mätt upp spänningen direkt i butik eller åtminstone låtit verkstan kolla den dagen efter.
Har alltid gått till Bepps. Kanske inte billigast men bäst, och ändå inte så hemskt mycket dyrare än andra.
Visst har vi lite!! inflation i vårt avlånga land. Men att man höjer priset på ett vanligt servicejobb med 56 % på 3 år och nästan fyrdubblar hämta- och lämna service är väl att ta i lite i överkant. Inget fel på själva arbetet. Det råder fri prissättning, så det är självklart upp till kunden att välja.
Kassörskan ville inte ens försöka hjälpa till med att hitta en ny kilrem. Åkte till Pers Maskinbod i Eggelstad istället, dom försökte och lyckades.
Comment on this business

to add Bepps AB map to your website;