facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Berga Bed & Breakfast

Berga Bed & Breakfast

About

Enkelt boende med djur & natur på landet

Story


Välkommen till Berga B&B i Österåker, Vingåkers kommun, till boende på gård med bullerbykänsla i vackra omgivningar, i enkla och fräscha rum i ett 1800-talstorp.
Det finns fyra små rum med 2-3 sängar i varje, ett dubbelrum och ett enkelrum. I torpet finns två toaletter, två duschar, bastu och litet kök där man kan göra kaffe/te eller värma i mikro.
Ett vardagsrum med vedspis, tv och soffa. Möjlighet att sitta och spela spel.
Tillgång till cyklar, det finns vackra vägar att cykla på och cykelavstånd till badplats via vacker by. Även tillgång till boulebana, grill och sittgrupp ute. Loppis på gården.
Lakan och handdukar ingår i priset 250:-/Person
Stor frukost 50:-/Person

Med bil är det: 15 minuter till Julita Gård, 15 minuter till Vingåker och Vingåkers Outlet, 15 minuter till Båsenberga golfklubb.

Välkomna önskar Marita & Nils

Address: Österåker Berga 5, 64393 Vingåker
Phone: 0701701301
City: Vingåker
Zip Code: 64393



related searches: Berga bed & breakfast prices, Berga bed & breakfast reviews
Similar places near
Båsenberga Hotell & Konferens Båsenberga Hotell & Konferens 7 km Vilket paradis! Båsenberga ligger i en magisk miljö i en fantastisk natur, väldigt go...
Båsenberga Hotell & Konferens Båsenberga Hotell & Konferens 7 km Mycket smakfullt och trevligt inrett överallt. Mysig relaxavdelning och väldigt många...
Höganlid Bed & Breakfast Höganlid Bed & Breakfast 9 km Ett mycket vänligt bemötande och en trivsam lägenhet gjorde vårt besök i Vingåker til...
Reviews
Det funkade bra vi kommer att återkomma
Billigt, bra frukost och fräscha lokaler men lyhört mellan rummen
Väldigt trevligt och ganska lugnt ställe. Underbart rent! Så himla hjälpsam personal. Bra kafe, hembakta bullar. Ligger bra, bara 1 minut från Roslagsbana. Rekommenderat hostel.
Rent, snyggt och helt ok. Något trångt på rummet för oss med rullstol och inte helt ok att bo på övervåningen i händelse av brand.
Trevlig personal, sköna sängar o fina rum, bra frukost. Rekommenderas:
Härlig personal
Trevligt B&B, rent och fint. Handikapp anpassat Har gästkök och frukostservering. Har bastu också och konferensrum. Lokal kan hyras för fest. Gratis parkering och nära tågstation.
Bland de bästa "vandrarhem" jag varit på håller i princip samma standard som ett hotell hjälpsam personal och sköna sängar
Fantastiskt god service, ypperligt ställe för fest och kalas!
Comment on this business

to add Berga Bed & Breakfast map to your website;