facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Berga centrum

Address: Söder leden, 587 35 Linköping
Phone: +46771969000
City: Linköping
Zip Code: 587 35



related searches: Coop Kalmar, ICA online kundservice, ICA Maxi Linköping, Stora Coop Linköping
Similar places near
Ödegårdsgatan 38 Ödegårdsgatan 38 957 meter Helt underbar parkering
Dukaten Parkering Dukaten Parkering 3 km Hej, måste köpa P-kort här, månadskort.
Gamla Linköping Gamla Linköping 4 km Mkt fin gammal bebyggelse! Mysigt men nu var tyvärr allt stängt p g a coronatider.
Odalgatan (B) Odalgatan (B) 5 km Det är en busshållplats.
Collegium Collegium 5 km
Nämdemansgården Nämdemansgården 5 km Mycket bra rehab för beroende
IKEA Tornby köpcenter IKEA Tornby köpcenter 6 km Inte något vidare för synsvaga då det saknas bemannade kassor. T o m restaurangen krä...
Reviews
Jag var på ICA Supermarket Berga Centrum i Linköping häromdagen och upplevde en riktigt positiv shoppingupplevelse. Min kompis Anton, som var med mig, gjorde något som jag tycker verkligen speglar hur bra servicen är på denna ICA-butik. Anton hade glömt sitt bankkort hemma, men behövde handla mat för att förbereda middagen hemma. Istället för att behöva lämna kassan utan sina varor, så fick han hjälp av en av butikens medarbetare som lät honom göra ett snabbt mobilt banköverföring för att betala för sina varor. Detta var något som Anton uppskattade enormt och jag kunde inte annat än att imponeras av hur smidigt det hela var. PS bilden är på Anton efter vi fick "mottog service":
Fem stjärnor efter ombyggnaden. Visserligen är det litet svårt att hitta än. Bra att Posten flyttades och fick ett större utrymme med egen ingång.
En riktigt bra närbutik. Har allt man behöver. Hade önskat lite bättre sortiment på kött och fisk.
Finns allt man behöver för att veckohandla. Trevlig personal också : Dock har jag nog alltid stört mig på hur kassorna är uppbyggda. Alltid trångt och dåligt med plats med en kö till posten som alltid går in i den kassan som är öppen. Snabbkassa med grindar eller en ommöblering av kassorna skulle vara att föredra.
En trevlig butik som är ganska kompakt i början med frukt och grönt, chark, bröd och mejeri som sedan övergår till ett långt race till kassan.
Trevlig personal och bra butik.
Otrevlig bemötande, hälsar inte, ohjälpligt, sura ansikte, nått som är fel på dom tanterna som jobbar där!
Dåliga arbetare, oförskämd!!!!
Köper det mesta i ica berga
En helt OK butik vars sortiment räcker gott för kompletterande inköp. Jag skulle dessvärre inte vända mig hit för en större handling vilket jag antar inte är butikens riktiga syfte heller. Personalen är dock trevlig och hjälpsam både ute i butiken och framme i postombudet samt kassan.
Comment on this business

to add Berga centrum map to your website;