facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Berga Sushi - Österskär

Berga Sushi - Österskär

About

Välkommen till Österskär och Berga Sushi!
Här finner du en spännande meny med rätter från Japan, Sydkorea och Hawaii och vår berömda sushi.



"Välkommen till Österskär och vår helt nyöppnade restaurang i det nybyggda huset granne med Österskärs station.Här finner du en meny med förutom vår berömda sushi, även flera nya varma rätter från Japan, Hawaii och Sydkorea.Vem kan inte motstå den så trendiga Poké bowl? Äntligen finns den i Åkersberga!"
Address: Österskärsvägen 42C, 18451 Österskär, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0854066777
City: Österskär
Zip Code: 18451



related searches: Berga sushi österskär review, Berga sushi österskär menu, Berga sushi österskär price, Berga sushi österskär photos, Sushi Åkersberga, Umami Sushi
Reviews
Mumsig sushi, väldigt fräscht och gott. Bra, bra! Har inget dåligt att säga om detta ställe!
Riktigt fräsch sushi och riktigt god också. Fräscha lokaler och trevlig personal är väl pricken över i:t.
Köpte en stor sushi för 175:- när de nu höjt priserna utan att skriva in det på hemsidan, sushin var inte bra den här gången och fick slänga 3 bitar som inte vare sig luktade gott och var som gummi att tugga, expansionen av detta företag har lett till slarv på vissa filialer, tyvärr tydligt.
Berga Suschi har den absolut bästa Suschi rätten jag har ätit. Restaurangen är väldigt fina, moderna och välkomnade personalen är proffsiga. Det är rent, diskbänken är välskötta och torkas ofta och noga. Det finns handsprit i 1/3 restaurangerna.. Önskar att det fanns på alla 3 restauranger. Det finns toalett på 1/3 restaurangerna vilket gör att jag som kund drar mig för att äta på plats då jag inte vill känna stress om jag blir kissnödig. Det finns en stor variation av maträtter. Suschi rätten är överlag min favorite. Jag har inte hunnit testa de övriga rätterna ännu. Råvaror är mycket fräscha. Risen har perfekt konsistensen. Soya har en perfekt balans. Inte för tjock och sältat. Vilket är väldigt bra, så att jag inte dränker mig själv i dricksvatten efter min måltid. Önskningar: att man kan välja mängd wasabi, ingefärssallad resp sjögrässallad till sin rätt. Då kedjan är överlägset populära i Österåkerskommun kan väntetiden vara olycklig lång även det en anledning till att välja annan restaurang vid tidsbrist. Det är synd att alla stänger så pass tidigt! En förlängning av öppettiden skulle kunna möjligtgöra att jag väntar med min beställning till tiden då anstormningen avtar.
Helt ok, dock väldigt snåla take away portioner på iaf yakuniku. Även lite mycket thai inspiration i yakunikun. Bättre var dock maki. Tests sushin mer än varmrätter.
Ett sushiställe som kostar lite mer än de andra i Åkersberga trakten. Man får vad man betalar för, helt enkelt lysande mat som är både vacker och jättegod.
Mycket bra sushi! Både take away samt möjlighet att äta i den trevliga restaurangen. Väldigt bra service från personalen.
Otroligt mysig atmosfär, trevlig personal och sjukt bra sushi! Ett perfekt middagsställe till ett väldigt rimligt pris.
Ramen med biff smakade som något ett barn har lagat. Sushin var helt ok god.
Låååååängsaaaasm service. Barnen gillade inte maten. Jag tyckte det var ok, men inte mer.
Comment on this business

to add Berga Sushi - Österskär map to your website;